“ZONGULDAK TSO, TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN ODALARINDAN BİR TANESİ”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyaretlerinden memnun kaldığını, her zaman desteklerinin Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte olduğunu vurguladı. Hisarcıklıoğlu, konuşmasında ayrıca, “Başta Salih Demir olmak üzere, yeni yönetime seçildikleri için bütün yönetim kurulu üyesi kardeşlerimi, meclis başkanımı, meclis üyesi kardeşlerimi kutluyorum. Türkiye’nin en demokratik grubunda seçildiniz. Çünkü tabandan aşağıdan seçilerek geliyorsunuz. Şu anda bu salonda oturan her arkadaşım Zonguldak’ta o sektörün temsilcisi noktasında seçilerek geldiniz. Sizleri kutluyorum, bundan sonraki ana amacınız; sizlerin Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Zonguldaklı tüccarların, sanayicisinin sorunlarını çözme noktasında çalışmak olacak. Benim de bu durumda görevim sizlere yardımcı olmak. Başta Salih Demir olmak üzere, amacımız sizlere yardımcı olmak. Salih Başkan ile ilk günden itibaren çok güzel bir birlikteliğimiz var. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının profesyonel bir kadrosu var. Türkiye’nin önde gelen odalarından bir tanesi, sizlerle yakın ilişki içindeyiz. Bizlere düşen ne görev var ise Zonguldak için, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası için her zaman yardımlarımızı yapmaya hazırız. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“AMACIMIZ; TANIŞMAK VE DESTEK OLMAKTIR”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Salih Demir, “Yeni seçilen yönetim meclis üyelerimizi tanıştırmak ve sizlere destek olmak amaçlı buraya geldik. Bizlere her zaman verdiğiniz desteğe ve gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Sizin döneminizde TOBB Başkanlığı ve iş dünyası ağırlık ve itibar kazanmıştır. Başından beri de birlikteliğimiz sürmektedir. Umarım bundan sonra da birlikteliğimiz ve üyelerimize hizmetimiz devam eder” dedi.

ZONGULDAK’A ZİYARET…

Samimi bir ortamda geçen sohbetin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, heyeti kapıya kadar uğurladı. Bir süre Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ile özel de görüşen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, en kısa sürede Zonguldak’a gelip yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunacaklarını vurguladı.