Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimi, Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir’i ziyarette ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 Ziyarette konuşma yapan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, “Son zamanlarda yaşanan olayları bizlerde takip ediyoruz. Sizlere geçmiş olsun diyoruz. Siz Zonguldak’ta birçok insana ekmek veren bir kuruluşsunuz. Zonguldak’ın size, sizin de Zonguldak’a ihtiyacınız olduğunuz bilinmektedir. Bu vesileyle yönetim kurulu ile sizlere geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Hal hatır sormaya geldik. Allah yardımcınız olsun diyoruz” dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Salih Demir ise “Başkanım ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Zonguldak bize lazım, bizde Zonguldak’a lazımız. Biz Zonguldak’tayız işimizin başındayız. Bundan böylede devam edecek. Sıkıntısız devam edecek. İnsanın hayatında ufak tefek inişler çıkışlar oluyor. Ancak, bizim kalbimiz temiz, başımız dik. Alnımız açık olarak Zonguldak’ta görevimize de, işlerimize de devam edeceğiz” diye konuştu.(İHA)