Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim ve meclis üyeleri, 28 Mayıs Salı günü saat 19.00’da Dedeman’da düzenlenecek yemekle üyelerle bir araya gelecek.

Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, “Birlikte olup görüş alış verişinde bulunmak ve üyelerimizin kaynaşması için tertiplediğimiz yemeğimizde tüm üyelerimizle bir arada olmaktan onur duyarız” dedi.   

Üyelerin birbirleriyle kaynaşması amacıyla düzenlenen yemekte yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verilecek. Üyelerin etkinliklere olan talebinin gittikçe artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitici, bilgilendirici ve yön gösterici birçok etkinliğimiz oldu. Etkinliklerimize daha önceleri fazla ilgi gösterilmemesi bizlerin şevkini de kırıyordu. Son zamanlarda ise etkinliklerimize ilginin artması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Üyelerimizden gelecek talepler doğrultusunda bu etkinliklerimizi devam ettirmek ve üyelerimize daha çok hizmet vermek istiyoruz. Bu anlamda 28 Mayıs Salı günü düzenleyeceğimiz üyelerimizle kaynaşma yemeğimize büyük önem veriyoruz. Bu ve bunun gibi etkinliklerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Tüm üyelerimizi yemeğimizde aramızda görmek isteriz” dedi. 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, ayrıca genel kurula rekor düzeyde katılımdan dolayı üyelere teşekkür mektubu ile özel davetiye gönderdi.