Hiç lafı evelemeden gevelemeden konuya direkt gireceğim.

Transfer hareketliliğinin yaşandığı şu günlerde Zonguldak Kömürspor yönetiminin yanlı tutumu, beni bu köşe yazısını yazmaya teşvik etti. 

 Adamlar halen amatör kafa ile devam ediyor.

Kulübün 2’nci ligde olduğunu hatırlamaları gerek.  Artık daha profesyonelce hareket edilmesi gerektiğini birilerinin söylemesi lazım.

Tamam izlenilen transfer politikası nedeniyle futbolcuların isimlerini gizli tutuyor olabilirsin.  Futbolcuların bonservis sorunları olduğu için isimlerin ayyuka çıkmasını istemeye bilirsin.

Ama kesin olarak anlaştığın futbolcuları tek elden değil, Zonguldak’ta ki tüm medya ile paylaşılmalı.  Çünkü Zonguldak Kömürspor’a gönül veren ve tüm gelişmeleri yakıdan takip etmek isteyen insanların haber alma özgürlüğü kısıtlanmamalı

Bu kulüpte bu sorun yıllardır var.  Bu mesleğe başladığım 2011 yılından itibaren her transfer döneminde bu sorunlarla karşı karşıyayız.  

Biz elimizden geldiği kadar, kulübün yollarını arşınlasak,  yöneticilerle telefon trafiğinde bulunsak, ‘Hiçbir gelişmenin ve anlaşılan futbolcunun olmadığı’ söyleniyor.

Bir bakıyorsun  bize söylenenlerin aksine  bazı yerel gazetede ve refiki olan diğer gazetede futbolcuların anlaşıldığı haberi yazılıyor.

Artık buna dur denmesi lazım.

Kulübün bir basın sözcüsü varsa eğer bu tür açıklamaların kamuoyuyla paylaşılması gerek

Şimdi bu köşe yazısı nereden çıktı diyecekler.  Varsın desinler.  Öz eleştiri yapmam gerekirse çok geç bile kaldım

Yaşanan bu gelişmeleri ve haber alma özgürlüğünün kısıtlanmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum

Biz yine yanlı tutumun devam etmesine ve olumsuzluklara rağmen,  Zonguldak Kömürspor’u takip etmeye ve elimizden geldiği kadar gelişmeleri okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz…