10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz.

Fakat mesleğimizin sorunları giderek büyüyor.

Anlayacağınız basın çalışanları olarak zor günlerden geçiyoruz.

Özveri ve çabayla bütün zorlukların üstesinden geleceğiz.

Basın, toplumların; yani Halkın Sesi’dir.

Bizi takip edin, hem sesiniz olalım…

Hem de habersiz kalmayın…

*

Dün Saadet Partisi Kadın Kolları tarafından sürpriz bir programla moral bulduk. Saadetli hanımlar sağ olsunlar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Zonguldak’taki basın kuruluşlarında çalışan kadın gazeteciler olarak bizleri davet ettiler.

Büyük özveriyle hazırladıkları kahvaltı sofrasına yansıyan kadın zarafeti, ortama öyle renk kattı ki… Biz kadın gazeteciler için en anlamlı ve en unutulmaz bir gün oldu diyebilirim. Normal sofra değil, adeta gönül sofrasıydı bize sunulan…

Kadın kadına, dolu dolu kutladık 10 Ocak’ı…

Hele kendini demokratik kadın örgütü olarak ortaya çıkan bir çok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının düşünemediği bir inceliği ortaya koyan Saadet Partili Kadınlara buradan çok teşekkür ediyorum.    

Programda neler konuşuldu, biraz da buna değinmek istiyorum.

SP Kadın Kolları Başkanı Sayın Hanife Aydın, önce bizlerin gününü kutladı. Ardından Milli Gazetelerinin 47. Yıldönümünü kutladıklarını belirten Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teşkilatım adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Çok memnun oldum bu arada çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz. Mevla’m bu zor görevde sizin yanınızda olsun her zaman haktan yana hukuktan yana tavır almayı nasip etsin. Bizler Saadet Partisi Kadın kolları olarak, çalışmalarımıza her zamankinden daha heyecanlı devam ediyoruz. Bu sene 50 yılımızı tamamladık milli görüş olarak… Bu 12 Ocakta da Milli Gazetemizin 47. Yıl dönümü, bunu da vesile ederek Milli Gazete vereceğiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun"

İşte bu temennilerle geçti günümüz…

Mutlu olduk.

Gösterdikleri çaba ve incelik için teşekkür ederek ayrıldık.

Bu kapsamda ayrıca günümüzü kutlayan herkese teşekkür ediyoruz.

İyi ki varsınız…

İyi ki Halkın Sesi’siniz…