Cumartesi günü sezonun kapanış maçı olan Ofspor’u konuk edeceğiz. Bizim için prestij maçı olacak. Küme düşen Ofspor’un için ise formalite maçı olacak.
İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Sezon başında teknik direktör Şenol Demir,”hedefimiz Ligde kalmak” dedi.  Bunun sonucunda da hedefimize ulaşarak takımımız ligde kaldı. O da yetmedi, play off’un kapısından döndük.
Benim görüşüm başarılı bir sezon geçerdik. Düşe kalka da olsa, hiçbir destek gelmemesine rağmen taraftarımızın desteği ile hedeflediğimiz yerdeyiz. Artık takımımız ligi tanıdı, neyi nasıl yapacaklarını da çok iyi biliyorlar. Yapılması gerekenler çok açık. 
Kısa bir süre sonra yapılacak olan kongrenin ardından güçlü bir yönetimle birlikte, iddialı transferlerle, kemik kadroyu koruyarak, gelecek sezon şampiyonluk adayı olabiliriz. Eğer şehir olarak bu takımı en tepede görmek istiyorsak, artık ayağa kalma zamanı…
Bunun örneklerini de geçtiğimiz günlerde çok açık gördük. Nasıl mı?
Örnek verelim; Zonguldakspor’un eski teknik direktör Cahit Terzi’nin çalıştırmış olduğu Güzelorduspor’un sezon başından beri milletvekilleri ve belediye başkanları hiçbir maçını kaçırmayarak destek verdi. Sonunda Bölgesel Amatör Ligi şampiyonu oldular.
Bitmedi…
Süper Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor’un, belediye başkanı Mustafa Semerci, Arsenal’im yıldız futbolcusu, Devrekli Mesut Özil ilçelerine sahip çıkarak destek verdi. Sonunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıktılar…
Bizim neyimiz eksik? Ben söyleyeyim, bizim eksiğimiz yok sadece artık sirkelenip takımlarına sahip çıkmaları gerek. İnşallah söylediklerim kulaklarına küpe olurda,  gelecek sezon gerekeni yaparlar.
Her sezon olduğu gibi bu sezonda elini taşın altına koyarak, takımın ligde kalmasını sağlayan, Başkan Süleyman Caner’e, teknik direktör Şenol Demir’e ve yüreği ile oynayan oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum.