Özellikle son 2 hafta içerisinde sergilediğimiz kötü futbol sonrası, ne demek gerekiyor bilemiyorum.

Sezon başından bu yana aynı kadro ile mücadele eden Kömürspor takımının, Konya Selçukspor ve Nazillispor karşısında, aldığı sonuçlar değil, özellikle sergilediği kötü futbolun nedenleri, bence irdelenmelidir.

Taraftarlarımız önünde oynadığımız maçlarda kaybedilen basit puanlar sonrası onlarında sayıları her hafta azalıyor.

Kömürspor takımı amatör ligte bile oynarken, muhteşem taraftarı ile birlikte bir anda Türkiye’nin gündemine çıkarken, azalan taraftarın  bu görüntüsü kaygı vericidir.

Son 2 haftada alınan sonuçlara takılmak istemiyorum.

Konya Selçukspor önünde özellikle de oyunun ikinci yarısında rakip alana bile girmekte zorlanan lacivert- kırmızılı ekibin Nazillispor önünde de ne yapmak istediğini anlamak oldukça zordu.

Acilen çözmemiz gereken ciddi sorunlarımız var. Kalemize gelen sağlı sollu yan toplarda bize yakışmayan çok basit goller yemeye başladık.

Bana göre kendi sahasında oynadığı maçlarda 90 dakika sürecinde kötü futbol oynamakta ısrar eden bir takıma kenar yönetiminin müdahale etmesi gerekmiyor mu?

Gününde olmayan bazı futbolcuların oyun içerisinde maç sürecince tutulmaları yanlış değil midir? Rakip Nazillispor takımının kenar yönetiminin, ikinci  yarı ile birlikte yaptığı değişiklikler rakibe avantaj sağlarken, peki biz ne yaptık 70 dakika sonrası ilk değişikliği yaptık. İkinci değişikliğimizi ise uzatma dakikaları içinde yapmamız doğru bir karar mıdır?

Sezon başından bu yana sahamızda izlediğim Kömürspor takımında, her maçta öne çıkarak takımına katkı sağlayan, özel oyunculardan sürekli olarak hep söz ettim.

Kaleci Osman, Onur ve Okan’ın Nazillispor maçında bu kadar kötü oynadıklarını görmek beni şaşırttı.

Bu ligin üstünde bir kapasiteye sahip olduklarını düşündüğüm, Onur ve Okan’ın bu derece kötü oyun sergilemeleri ilginç değil midir?

Önemli konulardan birisi de, rakip Nazillispor takımının oyunu, asla çirkinleştirmeden Zonguldak’tan bileğinin hakkı ile dönmesidir.

Kömürspor takımının nasıl bir oyun sergilediğini merak edenlere üzülerek anlatmak istiyorum.

Saha içerisinde takımımızın bir oyun formatı var mıdır? Oyunun başlangıç düdüğü ile maçı bitiren düdük süreci içerisinde, kimin ne yaptığını, ne yapmak istediğini bilene aşk olsun.

Bu tür maçlar bizim için önemlidir.

Oyun süreci içerisinde  organizasyonunu kaybeden takımlar puan kaybı yaşarlar.

Sık sık dile getiriyorum. Maç esnasında oyun disiplininden, takımımızın uzaklaştığı anda kenardan müdahale etmek gerekiyor.

Oyun şablonunu değiştirmesini bir türlü beceremiyoruz.

Biraz da hakem faciasından söz etmek istiyorum. “Avantaj kurallarını bilmeyen, tehlikeli boyutta yapılan faulleri süzemeyen bir hakemin ikinci ligte ne işi var?”

Kısacası rakip analizi yapamayan takımımızın, oynadığı futboldan zevk alamıyorsanız bir yerde sorun vardır.