MHP genel başkanı Devlet BAHÇELİ her şeye hayır diyormuş, AKP’ye böylelikle yardımcı oluyormuş kendi hesabına göre bir yol çizen CHP Genel Başkanı ilk hatası yüzde 60 blok sözüydü ikincisi ise ‘BAHÇELİ’YE BAŞBAKANLIĞI VEREYİM’ demesiydi. Sanki ERDOĞAN kendisine hükümet kurmayı teklif edecekti de KILIÇDAROĞLU makama BAHÇELİ getirilecekti. Ayıptır böyle bir algı yaratarak HDP ile MHP bir araya gelsin talebini dile getirmek CHP geleneğine belki normal gelebilir.

Ülkücü şehidimiz Ali GÜNGÖR Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı konuşmada DSP-MHP-ANAP iktidarı vardı. Üç genel başkanın yüzüne rahmetli ne güzel bir cümle söylemişti. Devlet BAHÇELİ adeta donmuş kalmıştı. Yüzü bir anda beyaz duvar olmuştu. ECEVİTİN GELENEĞİNDE VATAN HAİNLERİNİ AFFETMEK VARDIR’

Ali GÜNGÖR böyle bir çıkış yaptığında Devlet BAHÇELİ parti disiplinini çalıştırıp ceza kesmişti. Ancak ölünceye kadar Ali GÜNGÖR Devlet BAHÇELİ ile görüşmedi. Rahmetli olmadan bir hafta önce BAHÇELİ ziyaretini yaparak helallik aldı.

Evet, bu sözler Rahşan ECEVİT ‘ÜLKÜCÜ KATİLLER’ sözü üzerine söylenmişti. Bizler gurur duymuştuk. BAHÇELİ böyle bir hata yapmışsa bugün aynı hatayı yapacak diye bir anlaşma var mı?

Kemal KILIÇDAROĞLU partisinde yaşanan yeni genel seçim öncesinde ÖNSEÇİM ya da EĞİLİM YOKLAMASI talebine kulaklarını tıkayacağına partisinin tabanına kulak versin.

MHP eleştirilemez bir siyasi parti değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu OLAĞANÜSTÜ durum gösterdi ki MHP Ülkemiz için vazgeçilmez bir siyasi partidir.

CHP genel başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU beyefendi bir kişi olarak konuşmasını ayarlamalı ki gelecek seçim sonrası MHP ile birlikte bir koalisyon kurma mesafesi bulunsun.

1 Kasım 20015 genel seçimleri sonrasın CHP-MHP koalisyonu kurulabilsin. MHP-CHP koalisyon sayısı yeterse ülke adına çok güzel işler yapılır. Bozulan Adalet, ekonomi, asayiş yeniden tesis edilir.

1 Kasım 20015 genel seçimleri öncesinde MHP ne yapar?

MHP oyları bana  göre  artar.Ancak 7 Haziran da  oy verip ,bu defa vermeyecek bir kitle de bulunuyor.Ancak; 7 Haziran da  oy vermeyip ciddi    oy potansiyeli bulunan birkaç kişi  ile  görüştüm ’BU DEFA VERECEĞİM,VERDİRECEĞİM’ mesajı  verdiler.