7HAZİRAN 2015 genel seçimleri öncesinde Halkın nabzını en doğru belirleyen kriter dolmuşçu, şoför, esnaf olduğunu varsayarsak Kozlu da dün annemin mezarını yaptıran ablam Emine ÇELİK, kardeşim Ayşe AYDIN ile birlikte mezarı yaptıran bizzat ilgilenen Musa ÇOLAK ile birlikte mezara çıktık. Dönüşümüzde taksici MHP’ye oy vereceğini söyledi. Bu arada kozlu merkez de traş olurken baktım ki berber ve müşterileri ‘inşallah Yavuz beyi de göndereceğiz’ temennisinde bulundular.

Aday adaylığı döneminde sayın Yavuz ERKMEN ile Kozlu’ya gittiğimizde büyük ilgi alaka görmüştük, bu defa ise ilginin daha da arttığını görmek nasip oldu. Vali beyin ikinci sıra adayı olması onların mücadelesinden santim geri attırtmamış.

Anlayacağınız Kozlu bu defa AKP’den umudu kesmiş MHP’ye yönelmiş Kozlu MHP ilçe başkanı sadettin GÖREN ‘ Bu defa sandık sonuçları birinci parti olarak MHP’yi gösterecek’diyor.  

Seçim öncesinde ÜLKÜ OCAKLARI büyük bir miting yapmayı planlıyormuş ÜLKÜ OCAKLARI Zonguldak şehir merkezinde 5 bin kişilik bir miting yapabilirse işte o zaman MHP 7 Haziran seçimleri sonrasında ikinci vekili de çıkarabilir.

Kozlu’ya ne zaman gitsem inanın adeta büyük bir enerji depoluyorum, moralim tavan yapıyor. Nede olsa çocukluğum ve gençliğim Kozlu da geçti.

Kozlu yaygın bir inanmışlık bulunuyor. MHP ilçe başkanlığı ‘Şuan 75 bin oyumuz bulunuyor, ikinci vekil için ÜLKÜ OCAKLARI mitingini bekliyoruz.  5 bin kişilik miting bize ikinci vekili kazandırır. Moralini yakalamışlar MHP Kozlu ve köylerinde birinci parti olursa inanın MHP ikinci vekili de TBMM’ye gönderir.

Kuran hepimizin!

Şehirden şehre gezerek AKP’ye 400 oy isteyen RTE şuan öyle bir anket yaptırmış olacak ki AKP iktidarını görememiş olacak ki artık miting alanlarına Kuran’ı Kerim ile çıkar olmuş. İnandırıcılığı kalmayan RTE biliyor ki İktidardan AKP düşerse sonrası tufan olacak Kemal KILIÇDAROĞLU notere gitti diye eleştirilirken, kendilerinin ‘kuran eline alışı’ neyin işaretidir?

Ayrıca;  sadece kuran değil, artık bitmez tükenmez bir başörtüsü edebiyatı ve imam hatip kozunu yine temcit plavı gibi sofraya getirdiler.

Ülkemizde artık hukuk guguk olmuş bulunuyor. RTE yasaları ‘recep Tayyip ERDOĞAN’  yasaları geçerli olduğundan artık savcı, gazeteci önlerine kim gelirse tutuklar oldular. Sırada kimler var? Bilinmiyor. Bir gece YANDAŞ KANALLAR mantığı ile en az 6 kanal RÜTÜK tarafından kapatılırsa seçim öncesinde büyük infial uyanır.

Bazı TV kanlarına RÜTÜK Müdahale ederse bana göre AK PARTİ zarar görür etki-tepki mağdur bu defa CHP ile MHP oylarını artırır, HDP de barajı mutlaka geçer.

 

Politikacılar Fıkrası:

Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için TEKSAS' ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, otobüs şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah, Şerif soruşturma için çiftliğe gelmiş. Çiftçiye sormuş: "Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek...Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?" Çiftçi cevap vermiş: "Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz. Nasıl yalan söylerler! "