Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Güzel Sanatlar Galerisi’nde Zonguldak’taki resim öğretmenlerinin özgün eserlerinin oluşturduğu resim sergisi açıldı. 12 öğretmenin yaptığı 30 farklı eserin gösterildiği sergi 26 Kasım Perşembe gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Sergi Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ve öğretmenler tarafından kesilen kurdeleyle açıldı. Sergide konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, sergide emeği öğretmenlere teşekkür ederek öğretmenler gününü kutladı. 

İMKB Anadolu Lisesi’nde öğretmen olan Hülya Şentürk sergi ile ilgili basın mensuplarına verdiği bilgide 12 öğretmenin çalışmasının bulunduğu 30 farklı eserin sergilemekte olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımız mesai saati dışında çalışarak yaptıkları eserleri sergilemek için bulunduğumuz bugün de aynı zamanda öğretmen olarak mutluluk duyduğumuz bir gün. Bundan sonrada böyle etkinliklerin devam etmesini diliyorum. Güzel bir sergi olduğunu düşünüyorum. Halkın beğenisine sunmuş olduk. eserlerimizi. 12 öğretmen arkadaşımızın çalışması var. 30 eser var. Bütün halkımızı bekliyoruz. (Aykut KARA-Barış DOĞAN)