”19 Mayıs Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ve işgal altındaki Anadolu’nun küllerinden doğuşu” konulu kompozisyon yarışmasında ilk 10’na giren yarışmacıların çeşitli hediyelerle ödüllendirileceği açıklandı.

ADD Çaycuma Şube Başkanı Şeref Köktürk, yarışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada yarışma birincisinin 3 kişilik tatille ödüllendirileceğini söyleyerek,
“Yarışma birincisi, Duru Zücaciye ve Ar yıldız firmalarının sponsorluğunda, Antalya -Belek Crystal Paraiso Verde Hotel’de üç gece dört gün, üç kişilik her şey dahil tatil kazanacaktır.” diye konuştu.

“YARIŞMADA YAŞ SINIRI YOK”


Köktürk, her yaştan vatandaşın katılabileceği yarışmanın derneğin 25’inci yıla özel bir durum olduğunun altını çizerek,”Yarışmada yaş sınırı yoktur. Çaycuma merkez,belde veya köylerinde ikamet etmek kaydı ile her yaştan vatandaşımız yarışmaya katılım sağlayabilecektir. Eserlerin en geç 16 Mayıs 2014 Cuma günü saat 17.00’ye kadar ADD Çaycuma şubesine teslim edilmesi gerekmektedir. Eserleri değerlendirecek jüri üyelerimiz Edebiyat ve Türkçe öğretmenlerinden (beş kişi) oluşmaktadır. Yarışma birincisi ve dereceye giren arkadaşlar 19 Mayıs 2014 günü açıklanacaktır. Bu yarışma Çaycuma şubemiz tarafından ADD’nin 25. kuruluş yıldönümüne özel yapılmıştır. Sponsorluğumuzu üstlenen Duru Züccaciye ve Ar yıldız firmalarına teşekkürlerimizi sunuyor, yarışmaya katılacak tüm vatandaşlarımıza başarılar diliyoruz.” dedi. (ELA MANTARLI KURT)