Geliri kanser hastalarının tedavisi için kullanılacak iyiliğin konserinde sahne alan Aysel Yakupoğlu AKM’yi hınca hınç dolduran izleyicileri coşturdu.

Türk müziğinin yükselen sesi, dinleyenlerin “kadife sesli sanatçı” olarak nitelediği Aysel Yakupoğlu, Eğitimci Nur Sarı’nın düzenlediği organizasyonda kentimize gelerek, kanser hastaları yararına bir konser verdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında verdiği konserden elde edilen gelirin kanser hastalarının tedavisi amacıyla bağışlandığı konser Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Etkinliğe İş-Kur İl Müdürü Gönül Demirsu ve Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas’ın yanı sıra kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı. Salon kapasitesi yetmeyince ilave koltuk eklenen salonu dolduran izleyiciler doyumsuz bir gece yaşadı.

 

SARI: “İYİLİĞİN KONSERİ DİYE YOLA ÇIKTIK”

Eğitimci Nur Sarı, burada yaptığı konuşmada, “Bir toplumsal varlık ve toplumu dönüştürme kapasitesine sahip bir insan olarak hayatımı daha anlamlı kılacak uğraşılar içindeyim. ‘İyiliğin’ konseri diye yola çıktık. Yeni ve çok anlamlı bir projede bu akşam sizlerle olmanın gururunu yaşıyorum. Büyük bir aile olmanın mutluluğu kelimelerle anlatılmayacak kadar zor benim için. Beni asla yalnız bırakmayan ailem, kardeşlerim, dostlarım, ekip arkadaşlarım ve tüm sevenlerimle birlikte böylesi anlamlı bir güne imza atmanın gururunu yaşıyorum.  Sahnesiyle, sesiyle ve güzelliğiyle bizleri kırmayıp gelen, iyiliğe iyilik katan Aysel Hanım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİRÇOK İSME PLAKET VERİLDİ

Aysel Yakupoğlu’nun güzel sesiyle salonu coşturduğu iyiliğin konserinde AKM Salonu’nu ağzına kadar dolduran müzikseverler şarkıları hep bir ağızdan söyledi. Organizasyonu yapan Eğitimci Nur Sarı, konserden sonra, destek veren ve sponsor olan başta Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Gönül Demirsu olmak üzere bir çok isme teşekkür plaketi verdi.