Aziz NESİN’in yazdığı,  Fedai MADAN’ın yönettiği,  Abdullah BAKIR’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı “BAŞARIMI KARILARIMA BORÇLUYUM” adlı oyun 28 Kasım Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde  Zonguldak BKM Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelendi.

22 Ekim’de Adana’da sahne alan oyunu merakla bekleyen tiyatro severler salonu hınca hınç doldurdu. Ses, ışık, efekt tasarımı mükemmel olan oyunun oyuncuları üstün performanslarıyla göz kamaştırdı.

Belediye basın bürosundan verilen habere göre Seyircilerin sık sık kahkaha ve alkışlarıyla kesilen oyun sonunda oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlayan tiyatro severler “Müthiş bir oyun izledik, çok keyif aldık, eğlendik, günün yorgunluğunu atarak güler yüzle buradan ayrılıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, iyi ki BKM var.” Diye duygularını dile getirdiler.

 Oyun sonu duygularını açıklayan oyunun genel sanat yönetmeni ve oyuncusu BKM Müdürü Abdullah BAKIR “önce ekibime teşekkür ediyorum. Herkes çok özverili çalıştı. Oyundan bir gün önce öğlen 12:00 den gece 01:00 e kadar tüm ekip çalıştık. Sesi ışığı sahneyi ayarladık, prova yaptık. Tam bir ekip ruhu ile aile ortamı vardı. Bizlere çok destek veren AKM personeline, özellikle ışık, tasarım konusunda Yavuz YILDIZ kardeşime çok teşekkür ederim.

Bizler Zonguldak’ımızı ve halkımızı çok seviyoruz, en iyiyi, en güzeli sunmanın gayreti içindeyiz. Bize destek veren Belediye Başkanımız Muharrem AKDEMİR’e ve tüm Zonguldak Halkına teşekkür ediyor;BKM’yi izlemeye devam edin diyoruz…”