ÇAĞDAŞ ANADOLU HALK OYUNLARI LATİN SINIFI AÇIYOR

Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Hiç bilmeyenler ve dansa başlamak isteyenler için 10 Mayıs Perşembe günü Latin sınıfı açacak. 

Çağdaş Anadolu Halk oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 7'den 70'e tüm Zonguldaklılara hizmet vermeye devam ederken yaptıkları çalışma ve projelerle de kendinden söz ettirmeye devam ediyor.Zonguldak'ta geçen yıl kurulan ve kurulduğu günden itibaren birçok başarıya imza atmayı başaran Çağdaş Anadolu Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği, Türk halk dansları ve Dünya danslarının yanı sıra son günlerde revaçta olan Latin Dansları ve Tango dersleriyle de farkını ortaya koyuyor. Ulusal ve Uluslararası halkoyunları festivallerine katılım sağlayan ve ekibiyle birlikte yurtdışında da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.Uzun bir süredir Latin Dansları ve Tango derslerine devam eden dernekte 10 Mayıs Perşembe gününden itibaren ise hiç bilmeyenler veya dansa başlamak isteyenler için yeni Latin sınıfı açılacak. 

‘’10 Mayıs Perşembe günü Latin sınıfı açıyoruz’’

Çağdaş Halkoyunları Derneği Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Arslan10 Mayıs Perşembe günü Latin sınıfının açılacağını söyleyerek, ‘’Latin dansları, hip-hop- tango- ortanyal- modern dans gibi birçok alanda da hizmet vererek farkımızı ortaya koyuyoruz. Kurulduğumuz ilk günkü şevk ve heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim kapımız herkese açık, derneğimize illaki kayıt zorunluluğu diye bir şeyimiz yok. İnsanlarımız gelip bizim neler yaptığımız yerinde görebilirler. Bu anlamda 10 Mayıs Perşembe gününden itibaren yeni başlayacaklar için açacağımız latin dansları sınıfıyla da ailemizi büyütmek istiyoruz. Ailemizin bir bireyi olmak isteyen vatandaşlarımız, Meşrutiyet Mahallesi İstiklal Sokak Dener İşhanı’nın 5’inci katında bulunan derneğimizi ziyaret edebilirler" dedi.

Emre Can BAYRAM