Karadeniz’in Divası Yağmur Okur, Cuma akşamı (30 Temmuz 2021) tarihinde hayranlarıyla Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nde buluşacak.

Pandemi dolayısıyla sahnelerden uzak kalan Karadeniz’in Divası Yağmur Okur, 30 Temmuz Cuma günü akşam saat 20.00-24.00 arasında Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde birbirinden güzel eserlerini seslendirecek.

Lokal İşletmecisi Genç İş İnsanı C. Duhan Kart, Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nin kendine özgü yenilenen yüzüyle hizmet ettiklerini söyledi. Kart, Pandemi dolayısıyla evlerinde bir yıla aşkın zamandır kapalı kalan insanlarımızın eğlenmeye dinlenmeye de ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

Kart, “Pandemi dolayısıyla piyasalar ekonomik olarak alt-üst oldu. Sosyal yaşam adına insanlarımız maalesef evlerinin odalarında kapalı kaldı. İnsanımızın eğlenmeye ve de dinlenmeye ihtiyacı var. Hizmet sektöründeki diğer kuruluşlar gibi bizde kendimize özgü programlar oluşturduk. İlk müjde olarak Karadeniz’in Divası Yağmur Okur’u Zonguldak’ta ki hayranlarıyla buluşturuyoruz. Tüm bu etkinlik programlarımız, halkımızın katılımıyla devam edecek. Sanat ve sanatçıya değer veren, Hizmet sektörünün gereğini yapan ve fiyat bakımında da halkımızın düşünen anlayışla yenilenen yüzümüzle Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde buluşmak isteriz” dedi. 

Karadeniz’in Divası Yağmur Okur’un 30 Temmuz’da ki rezervasyonlarının dolduğunu kaydeden C. Duhan Kart, önümüzdeki günlerde, özel gecelerde, gündüz-gece programları, doğum günlerinde Gazeteciler Lokali'nin Zonguldak halkının hizmetinde olduğunu söyledi.