Zonguldaklı sinemacı Ercan Gönültaş, yeni sinema projesi için kamera karşısına geçti. Gönültaş, yeni çekilen “Mahalleden Arkadaşlar” adlı sinema filminde İsmet’in patronunu canlandırdı.

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı filmde Nurgül Yeşilçay, Alper Kul, Yetenek Sizsiniz ve Müslüm filminin gençliğini oynayan Şahin Kendirci ile Güldür Güldür Show’dan çocuk oyuncu Esat Polat Güler, Kapıcı karakteri ile Sadi Celil Cengiz, Ramo karakteri ile Murat Koyunlu yer alıyor. Bölgenin yetiştirdiği sanatçılardan Ercan Gönültaş ise projede İsmet’in patronu karakterine hayat veriyor.

Halkın Sesi’ne konuşan Gönültaş, sinema sanatında yer aldığı projelerle Zonguldak’ı ve doğup büyüdüğü toprakları temsil ettiğini kaydetti. Gönültaş, sinema ve dizi sektöründe yeni projelerle sanat hayatını sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Daha önce de Show Tv’de yayınlanan Bebek İşi dizisinde Koca Baba karakteri ile ekranlara gelen Gönültaş, Milli takımın Opet ve Mc Donalds reklamları ile Zengin kız fakir oğlan dizileri ve diğer birçok projede oynamıştı.