Kastamonu Araç İğdir’da ki Öztat Lokum Dondurma Fabrikasının sahiplerinden kentimizin önemli müzisyenlerinden İş İnsanı Turan-Kevser Ündar’ın kızları Eylül ile Yaşar-Sevil Akyüz çiftinin çocukları Emre önceki gece Maden Mühendisleri Derneği Lokali (Üst Cemiyette) muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. 
Fener Semtindeki Üst Cemiyette düzenlenen düğün törenine gelin ve erkek tarafının yakınları ile seçkin davetli topluluğu katıldı. Kevser-Turan Ündar çifti düğün merasimine katılan konuklarıyla tek tek ilgilenirken, muhteşem organizasyonda Karadeniz ekibi gösteri yaptı. Halk Oyunları Camiasında yaklaşık 40 yıla aşkındır hobi olarak müzisyenlik yapan Turan Ündar, ekip arkadaşları Taner Yamakoğlu, Çağdaş İnal, Olgaç Çetintaş,, Hakan Başeğmez, Çağlar Baklacı bir birinden güzel eserlerle davetlilere güzel anlar yaşattılar.
İstanbul’da Uluslararsı İlaç Firmalarına danışmanlık hizmeti veren Ak Danışmanlığının Genel Müdürü Emre Akyüz ile aynı firmada Uzman olarak çalışan Eylül Ündar’ı Halkın Sesi Gazetesi olarak kutluyor, Ömür boyu mutluluklar diliyoruz.