Zonguldak Kozlu’da lokantacılık yapan esnaf bir babanın oğlu olarak O Ses Türkiye’deki çıkışıyla dikkatleri çeken Hasan Doğru, bakın nasıl değişime uğramış!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'nin, en renkli şampiyonlarından Zonguldaklı Hasan Doğru’nun değişimi sosyal medyada en çok ilgi gören fotoğraflardan biri oldu.

2014 BİRİNCİSİ HASAN DOĞRU

O Ses Türkiye 3. sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş gelmişti. 2014 yılındaki yarışmada jüri Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş'ten oluşmuştu. O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. Tüm dünya formatları arasında bir ilk olan bu gelişmeden sonra O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru olmuştu. Verdiği kilolarla gündeme gelen Hasan Doğru, müzik piyasasında üst sıralara tırmanamadı. Hasan Doğru yeni kilosu ile mutlu mesut yaşarken mesleki kariyerini ise festival şarkıcısı olarak sürdürüyor. Kalıcı bir başarı elde edemese de memleketi Zonguldak'ta hala çok popüler.