Zonguldak BKM’de devam eden Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında  Çizgi Tiyatro Topluluğu, Şenol Dönmez ‘in yönetip oynadığı “İÇERDEKİLER” adlı dram oyunu, seyirciye duygusal anlar yaşattı. Suçsuz bir öğretmenin tutuklanıp sorgusuz, sualsiz hapis yattığını ve psikolojisini anlatan oyun sonrası seyirciden büyük alkış aldı.

           Oynanan oyun sonrasında sahneye çıkan BKM Müdürü Abdullah BAKIR, Çizgi Tiyatro Ekibine çiçek ve plaket takdim etti. Daha sonra Engelsiz Tiyatro Müjdesini verdi.

           Yeni sezonda “Engelsiz tiyatro“ ekibi oluşturacaklarını ve çalışmalarının yeni salonda yapacaklarını Belirten Bakır,  çok tiyatro oyunu oynamak isteyen Fatih ÇEBİ’yi sahneye çıkartarak evet Fatih ekibi kuruyoruz benimle oynayacaksın deyince gözyaşlarını tutamayıp Bakır’a sarılan  Fatih sizi utandırmayacağım Müdürüm deyince tüm salon duygulandı. Fatih’in bu azmini dakikalarca ayakta alkışladılar. Bakır daha sonra, “Özel çocuklarımızın azmine ve yaşam sevincine hayranım bizde bunun yarısı kadar yok. Onları örnek almalıyız ve engelleri kaldırmalıyız. Bu yönde çok çalışacağız, çalışmalıyız” diyerek konuşmasını bitirdi.