Sevenlerince “kadife sesli” olarak nitelenen ünlü sanatçı Aysel Yakupoğlu kanser hastaları yararına konser vermek için Zonguldak’a geliyor. Konser 23 Kasım’da AKM’de verilecek...

Müzik dünyasında girişiyle ses getiren “kadife sesli” sanatçı Aysel Yakupoğlu, Zonguldak’ta, kanser hastaları yararına bir konser verecek. 23 Kasım Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak konser için kapılar 18.30’da açılacak.  Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Aysel Yakupoğlu çalışmalarını Eğitimci Nur Sarı’nın yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında kentimizde olacak.

İYİLİKLERİ YAYMAK, ÇOĞALTMAK İSTİYORUM

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nur Sarı, “Bir toplumsal varlık olarak toplumu dönüştürme kapasitesine sahip insan olarak hayatımı daha anlamlı kılacak uğraşılar içindeyim. Gençlere anlatabilecek bir hikâyem, örnek bir davranışım olsun istiyorum. Bu doğrultuda birçok sosyal sorumluluk projesi uyguluyorum. Örnek davranışlarla üzerimizdeki karamsarlığı atmak, her şeye karşın insanın iyi bir varlık olduğunu anlatmak, iyilikleri yaymak, çoğaltmak da bir diğer amacım” dedi. 

İYİ BİR SES, ALTIN BİR YÜREK

Bu doğrultuda, önümüzdeki günlerde bir konser düzenlediklerini de dile getiren Sarı, sözlerini, “Konserimize Sevgili Aysel Yakupoğlu solist olarak katılacak. Dinleyen herkesi hayran bırakan bir sese sahip olan Yakupoğlu, ne zaman yardıma çağırsak koşa koşa gelen bir altın yürek de aynı zamanda. Konserden elde edilecek geliri kanser hastalarının yararına kullanacağız. Hem muhteşem bir konser dinleyip ruhunu dinlendirmek, hem de iyilik çağrısına uyup çoğaltıp vicdanını büyütmek isteyen tüm Zonguldaklıları 23 Kasım Cuma Günü AKM’ye bekliyoruz” diyerek tamamladı.