Gülüç Beldesi Kapalı Pazaryeri binasında Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslara katılan kursiyerler yıl boyunca gördükleri kurslar sırasında yaptıkları el işi, giyim ve nakış ürünleri ile sergi düzenledi. Serginin açılışına Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ile eşi Işıl Demirtaş, Halk Eğitim Müdürü Yardımcısı İbrahim Yücel, Merkez Mahallesi Muhtarı Lütfü Özcan ile kursiyerler ve Gülüçlü vatandaşlar katıldı. Serginin açılış kurdelesini Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ile Halk Eğitim Müdürü Yardımcısı İbrahim Yücel birlikte kesti. Gülüç’te bu tür kursların yaygınlaşması için daha fazla çalışma yapacaklarını belirten Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, bayanların her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Kursiyerlere başarılar dileyen Demirtaş, bayanların kendilerin talep ettiği her projeye destek vereceklerini ifade etti.

Gülüç’te çocuklar için futbol yaz okulu açacaklarını belirten Demirtaş, kursa katılacak çocukların forma, çorap, dizlik ve top gibi malzemelerini kendilerinin vereceğini söyledi.

Halk Eğitim Müdürü Yardımcısı İbrahim Yücel, Gülüç’te kurslara olan talebin kendilerini mutlu ettiğini belirterek isteğe bağlı olarak kurslar açmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Sergiye katılan davetliler kursiyerlerin yıl boyunca kurslarda yaptıkları el işlerini gezerek, kursiyerleri kutladı.