Belediye Kültür Merkezi Nakış bölümü kursiyerleri yaklaşık 1 ay ayda yaptıkları ‘Tel kırma Atatürk’ tablosunu BKM Müdürü Abdullah Bakır’a hediye ettiler.

Nakış Bölümü Öğretmeni Ufuk Şendoğan ve 77 yaşındaki Yaşare Yılmaz ile birlikte BKM Müdürü Abdullah Bakır’ın makamına gelerek kursiyerlerin tel kırmadan yaptığı Atatürk tablosunu hediye ettiler.

Nakış Öğretmeni Ufuk Şendoğan; “Nakış bölümünde bulunan 34 kursiyemiz ile birlikte tel kırmadan oluşan Atatürk tablosu yapmak istedik. Bu tabloyu yaklaşık 1 ayda bitirdik. Kursiyerlerimiz yaptığı tabloyu müdürümüzü hediye etmek istedik” dedi.

BKM Müdürü Abdullah Bakır’da; “Öncelik ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. Yılında rahmet ile anıyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimize kazasız-belasız günler diliyorum. Nakış Bölümü kursiyerlerimize öncelik ile böyle bir anlamlı tabloyu yaptıkları için ellerine ve gözlerine sağlık diliyorum. Dünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümün 77. Yılıydı. Nakış bölümü öğretmeni ve kursiyerleri böyle bir anlamlı tabloyu bana hediye ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Bende bu tabloyu BKM’nin en güzel yerine asacağım” dedi. Barış DOĞAN