Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de düzenlenen “MİLOTOS GÜZELİ” adlı oyun sergilendi . Oyunu izleyen yüzlerce tiyatro severler program boyunca adeta gülme krizine girdiler.

         Coşkun Irmak’ın Terentuus dan esinlenerek yazdığı Fedai Madan’ın Yönettiği Genel  Sanat Yönetmenliğini Abdullah Bakır’ın yaptığı “Minetos Güzeli“ adlı oyun AKM de seyircilerle buluştu. Seyircilerin zaman zaman alkışlarla kestiği oyun kahkalara boğdu. Eski Antik Yunan Atina da geçen Yunan Komedyası Halktan yoğun ilgi gördü.

         Oynanan oyun sonrası sahnede ekibine teşekkür eden Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Bakır, seyircilerin oyunları devamlı sahnelenmesini isteğini kırmayarak yeni sezonda sahneleneceklerin sözünü verdi. Bakır burada yapmış olduğu açıklamada, “BKM olarak yoğun bir sezon geçirdik. Oyunları yetiştirmek için gece yarılarına kadar çalıştık. Bu özveriden dolayı tüm ekibime, ailelerimize ve bizlere her zaman destek olan ve yanımızda bulunan Zonguldak halkına ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Selim Alan’a çok teşekkür ediyorum“ dedi.

(Haber merkezi)