Çaycuma Belediyesinin Türk pop müziğinin ünlü ismi Mithat Körler ile düzenlediği “Bahara Merhaba” konseri büyük coşku içinde geçti. Konsere katılan binlerce Çaycumalı Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Çaycuma Belediyesi ünlü sanatçı Mithat Körler ile “Bahara merhaba” konseri düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere Çaycumalılar büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya yoğun sevgi gösterisi de yapılan konserde sahneye ilk çıkan Çaycumalı sanatçı Ruhi Demirtaş, şarkılarıyla alanı dolduran halkı coşturdu. Ardından Zonguldak Belediye Meclis Üyesi ve Devrek Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Okan Onur sahne aldı. Onur, söylediği İzmir ve 10.Yıl Marşı’yla coşkuyu daha da artırdı. Son olarak sahneye Çaycumalıların fahri hemşeri ilan ettiği Mithat Körler çıktı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın seçim şarkısını da yapan Mithat Körler’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

KÖRLER: “ÇAYCUMA HER ZAMAN ÇAĞDAŞTIR”

“Sev kardeşim” şarkısıyla konserine başlayan Körler, konsere başlamadan yaptığı konuşmada, “Güzel dünyamızın, sevginin, kardeşliğin merkezi Çaycuma’da olmaktan son derece mutluyum. Gönlü sevgi ve kardeşlikle çarpan siz değerli Çaycumalılara hemşerilerim diyorum artık, sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyum. İnsanların kalbinde her şeyden önemlisi dost ve arkadaş sevgisi vardır, öyle değil mi? Kendisini tanımaktan büyük gurur duyduğum, onur duyduğum, can dostumuz, değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Sayın Bülent Kantarcı’yı, o tertemiz duygularınızla, tertemiz oylarınızla, tekrar belediye başkanı yaptınız. Sevgili Bülent Kantarcı’ya, değerli büyüğümüze ikinci dönem için başarılar diliyoruz, tebrik ediyoruz. Çaycuma her zaman çağdaştır, her zaman gönlü, kalbi zengin insanlardır” dedi.

KÖRLER: “ÇAYCUMA’DA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUZ”

Körler sözlerini, “Biz, bugün de soğuk havaya rağmen sizlerle beraber kardeşliğin, sevginin temelinin atıldığı kardeşlik duygularının pekiştiği Çaycuma’da olmaktan son derece mutluyuz. Bugün sizlere 70’lerden günümüze uzanan en güzel şarkıları söyleyeceğiz. Bazen dostluklar vardır yapılan sevgi gösterileri, parayla pulla ölçülmez, ben de sevgili Bülent ağabeyime, seçim döneminde kullanması için bir tane şarkı yaptım Aslında en büyük katkı siz oylarınızla yaptınız. Bu onun yapmış olduğu hizmetlerin de bir göstergesiydi. Biz de denizde kum sizlerin o duygularına hitap eden bir şarkı yaptık” diyerek tamamladı. Körler, daha sonra Başkan Bülent Kantarcı’yla birlikte seçim için bestelediği parçayı seslendirdi. Parçanın ardından vatandaşlar, “Kantarcı ve Körler’e tezahürat yaparak sevgi gösterisinde bulundu.

SAHNEDE PASTA SÜRPRİZİ

Sahnede iki saati aşkın kalan Mithat Körler, söylediği parçalarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı Körler’e ilçede hizmet veren Huzur Pastanesi sahibi Eyüp Altınay tarafından sahnede bir pasta sürprizi yapıldı. Ünlü sanatçı, üzerinde kendi ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın fotoğrafının bulunduğu pastayı görünce büyük mutluluk yaşadı. Başkan Kantarcı ile birlikte pastayı kesen Körler, “Bu pastayı ağzımızın tadının hiç bozulmaması için Çaycuma’nın mutluluğu için kesiyoruz” diyerek pastane sahibine teşekkür etti. Konser, seyircilerin isteği üzerine “Erik Dalı” parçasıyla tamamlandı. Başkan Kantarcı’nın, konser sonunda, bir buket çiçek sunarak teşekkür ettiği Mithat Körler ve bazı vatandaşlarla şarkıya eşlik edip bir süre oynaması, geceye ayrı bir renk kattı.