Yerel şive ile yaptığı gösterilerle dikkatleri üzerine Zonguldaklı Stand-Up Sanatçısı Ercan Gönültaş’ın çocukları babaları gibi sahne tozuyla büyüyor. Bugüne kadar bir çok ulusal reklam filminde sahne alan Gönültaş’ın çocukları ise Türk televizyonlarında boy gösteren onlarca Muhteşem Yüzyıl, Arka Sokaklar, Kiraz Mevsimi, Kaçak, Leyla ile Mecnun, Öyle bir geçer zamanki, Ali Ayşe’yi seviyor ve Suskunlar gibi popüler dizilerde rol alıyor.

Halkın Sesi’ni ziyaret eden Ercan Gönültaş, amacını memleketimin şivesini tüm Türkiye’ye tanıtmak olarak belirtiyor. Halen Kiraz Mevsimi dizisinde Doğan karakterini canlandıran oğlu Burak’la birlikte okulları geziyor. Batı Karadeniz şivesi ile oynadığı skeçlerin ileride bir dizi haline geleceğini söyleyen Gönültaş “Oğlum Burak’la beraber bu tanıtımları yapıyoruz. İlerleyen günlerde Batı Karadeniz Şivesini Zonguldak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde, Kilimli Kapalı Spor Salonu’nda Hababam Sınıfı sanatçılarıyla, Türk sinemasının ünlü sanatçılarıyla şivemizi tanıtacağız “ şeklinde konuştu.

İşte Sanatçı fabrikatörü Ercan Gönültaş’ın sanatçı oğulları…

Murat Talha Gönültaş. 18 yaşında ailenin en büyük oğlu. Arka Sokaklar, Kanıt, Babalar ve Evlatları, Kurt Kanunu ve Leyla Mecnun isimli dizilerde rol aldı.

Burak Şahan Gönültaş. 14 yaşında, Kiraz Mevsimi dizisinde Doğan rolünü canlandırıyor. Muhteşem Yüzyıl, Herşey Yolunda, Öyle bir Geçer Zaman Ki, Suskunlar, Yalan Dünya gibi dizilerde rol aldı. Kardeş Gibi ve Ev Ödevi isimli Tv filmlerinde rol aldı.

Yiğit Merthan Gönültaş. 13 yaşında.  Kaçak, Ağır Roman ve Huzur Sokağı gibi dizilerde rol aldı. Bu dizilerin yanı sıra yine bir çok reklam filmlerinde rol aldı.

Ali Ercan Gönültaş. 12 yaşında. Leyla ile Mecnun, Ali Ayşe’yi Seviyor ve Öyle Bir Geçer ki adlı dizilerde rol aldı. Ali Ercan’da yine abileri gibi bir çok reklam filminde rol aldı.

Kamil Emirhan Gönültaş… 10 yaşında.. Harem, Her şey Yolunda, Suskunlar gibi dizilerde başarıyla oynadı. Bir çok reklam filmlerinde rol aldı.

Muhammed Salih Gönültaş. 8 yaşında.. Ailenin en küçük ferdi. Küçük yaşına rağmen Herşey Yolunda ve Çalıkuşu isimli dizilerde rol aldı.

Ve Baba Ercan Gönültaş.. Oyuncu fabrikatörü.. 48 yaşında.. Şimdiye kadar onlarca projede rol aldı. Zengiz Kız Fakir Oğlan ve Harem isimli dizilerde rol alan baba Gönültaş, Opet Milli Takım Sponsorluk filminde, Mc Donalds reklam filminde ve bir çok reklam filmlerinde başarılı bir şekilde rol aldı.
Yıldırım YILMAZ