Zonguldak Atatürk Anadolu lisesinde eğitim gören öğrenciler tarafından Müzik Öğretmeni Aysema Tamtürk’ün çalışmalarıyla hazırladığı Piyano Resitali büyük beğeni gördü. Sahnede hünerlerini sergileyen öğrenciler izleyenler tarafından tam not aldı.

            Zonguldak Belediye Kültür Merkezi(BKM)nde düzenlenen Piyano Resitalinde Mozart, Choplin, Çaykovski, Melih Kibar gibi büyük bestecilerin eserlerinden örnekler sunan Sena Nur Çelik, Gamze Yılmaz, Rana Çakmak, Ayşenaz Karahasan, Işık Sarıgül, Cem Mert Parim, ünlü bestecilerin eserlerini sundu. Öğrencilerin performansı göz doldurdu.

          Ayrıca Okulun 11. Sınıf Öğrencileri temaya uygun resimleriyle Resitale destek verdiler. Resital öğrencilerin ayakta alkışlarıyla sona erdi.

          

          Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Aysema Tamtürk ise şunları söyledi:

“Öncelikle çok iyi bir Piyano çalmak için iyi bir eğitim almak gerekir. Öğrencilerimizin uzun zamandan bu tarafa almış oldukları eğitim sonrasında iyi bir performans sergilemeleri bizleri son derece memnun etti. Bu nedenle düzenlemiş olduğumuz bu müzik etkinliğine katılan misafirlerimize de buradan teşekkür ediyorum”