Zonguldak Güzel Sanatlar Galerisi’nde Ressam Vesile Şadıllıoğlu tarafından “Tuvalime Düşenler” adlı resim sergisi açıldı. Tüm-Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz’ın açılışını yaptığı sergide Şadıllıoğlu’nun 50 eseri sergileniyor. Sergi 20 Mart Pazar gününe kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Şadıllıoğlu ile birlikte sergiyi gezen Yılmaz, Şadıllıoğlu’nu kutlayarak “Eserlerine emeği, sevgiyi, doğayı, kardeşliği katmış. Eserlerinde kendi hayatını, sosyal hayatını, çalışma ve iş hayatını, dünyanın bütün koşullarını bir arada toplamış. Harika bir sergi olmuş. Bu serginin kendisine şans getirmesini diliyorum. Kendisine bundan sonra acıların olmadığı bir yaşam diliyorum. Bu sergiyle beraber çok daha mutlu günlerle beraber olmasını diliyorum.” dedi.

Şadıllıoğlu sergide yaptığı konuşmasında, katılımcılara teşekkür ederek “2003’te eşimi kaybettim. 2005’te annemi, 2008’de ablamı 2013’te ağabeyimi kaybettim. Bu üzüntülerle haşır neşir olurken resme sığınmayı düşündüm. 2004’ten beri bunlar çıktı. Üzüntülerimi resimlerime yansıtmadım. Resimlerime mutluluk ve emeği işlemeye çalıştım.” ifadelerini kullandı. (Aykut KARA)