Düzenlediği etkinliklerle Zonguldak’a sanat anlamında ışık tutan Seçkin Organizasyon, etkinliklerine dolu dizgin devam ediyor. Birçok sanatçıyı, grubu kentimize buluşturan Seçkin Organizasyon’un sahibi Seçkin Arslan’la önümüzde ki Kasım ve Aralık dönemlerinde ki programlarını konuştuk.  Arslan, “Sanatseverlere etkinliklerimizde bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Sanata sahip çıkıyorlar bu yüzden çok mutluyuz. Etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi. Seçkin Organizasyon’un Kasım ve Aralık ayı programı şu şekilde;

 Ne Seninle Ne Sensiz

Hilal Çelenk’in yazdığı Savaş Özdural’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu, Fatih Gülnar gibi tiyatro dünyasının önemli isimlerinden sahnelediği ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ adlı komedi oyunu 3 günlük Batı Karadeniz turnesine çıkıyor. 15 Kasım Salı günü Ereğli AKM Sinema Salonu’nda saat 19.30’da, 16 Kasım Çarşamba günü saat 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde, 17 Kasım Perşembe günü Karabük 100’üncü Yıl Atatürk Kültür Merkezi 19.30’da ve son olarak 18 Kasım Cuma günü Bartın Kültür Merkezi saat19.30’da sahne alarak turne son bulacak.

Oyunun konusu ise; Evlendikten sonra çiftlerin ilişkisini anlatan bir hikaye. Sema ve Macit karakterleri evliliğin kurallarını, Hülya ve Ragıp karakterleri ise aşkın kanunlarını yazıyordu… Sosyal medya takıntısı, maç çılgınlığı, dizi saplantısı, mağazadaki indirimler, kıskançlık, ters giden sürprizleri keyifli bir dille anlatıyor.

Köstebekgiller Masallar Diyarı

Beyazperde de elde ettiği büyük başarıyla dikkat çeken Köstebekgiller, şimdi de yepyeni bir müzikal ile çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tiyatro uyarlamasını ve yönetmenliğini Tolga Güleryüz’ün yaptığı ‘Köstebekgiller Masallar Diyarı’ çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Köstebekgiller, "Masallar Diyarı" müzikaliyle, minik sanatseverler için unutulmayacak bir sürpriz yapacak. Şimdiye dek televizyon ve sinema ekranlarında gördüğü Köstebekgiller familyasını, tiyatro sahnesinde canlı olarak izleme şansına erişecek olan çocuklar için her aşaması ince bir şekilde düşünülen müzikal tiyatro oyunu, 19 Kasım’da Karabük 100’ncü Yıl Kültür Merkezi’nde, 20 Kasım’da  Bartın Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Yeni Türkü

Şimdi ve Sonra  adlı albümde, bir şarkı olarak yer alan Yılmaz Erdoğan’ın “Ankara” şiirinin dizelerinden alan yeni albüm, 10 yeni “Yeni Türkü” şarkısı içeriyor. Albümün çıkış parçası “Böyle Gitmez”, Cengiz Onural ve Derya Köroğlu imzalı… Şarkı radyolarda ve TTNet Müzik platformunda dinleyiciyle buluşmaya başladı. Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın ve Furkan Bilgi hem yepyeni şarkılar hem de klasik Yeni Türkü repertuvarı 26 Kasım Cumartesi  Ereğli Eski Bağlık Gazinosu’nda saat 20.30’da sahne alacak.

ZEYNEP

Zonguldak'ın güçlü sesi Zeynep, Alaturka konserleriyle Zonguldak’ı sallamaya geliyor.Muhteşem saz ekibi ve Seçkin Organizasyon tecrübesiyle unutulmaz bir gece olması planlanan Zeynep, 30 Kasım Atatürk Kültür Merkezi saat 19.00’da halkının karşısına çıkacak.

Kalben Akustik Konser

17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden 21 yaşında mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitede, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı. Anı saklamanın yolları ve yadigarlar üzerine tez verdikten sonra iş bulmak için İstanbul'a taşındı. Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalışmaya başladı. Sonrasında senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu .Ankara'da ve İstanbul'da, özlemle ve nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti. 18 Ekim 2014'te Sofar Sounds kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Sofar videoları arasında en çok izlenen olurken çıkardığı ‘Lulu’ serisi ile  müzik hayatına başladı. Kalben, Şubat 2016'da Doğan Music Company etiketi ile çıktı. Kalben, 2 Aralık Cuma günü Zonguldak Genel Maden İş Sendikası Salonu saat 19.00’da, 3 Aralık Bartın Kültür Merkezi saat.19:00’da  ve son olarak 4 Aralık Karabük 100. Yıl Atatürk Kültür Merkezi saat.19:00’da sahne alarak turne sona erecek.

Sagopa Kajmer

Rap müziğin Türkiye’deki en önemli isimlerinden biri olarak tanınan sanatçı Sagopa Kajmer(Yunus Özyavuz) 4 Aralık Pazar günü Zonguldak Genel Maden İş Sendikası’nda saat 17.00’de hayranlarının karşısına çıkacak.

Aycan Karadağ