Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yıl dönümü nedeniyle “Bak sen şu Ayfer’e” adlı tiyatro gösterisi sahnelendi. Tiyatro sonunda oyuncular izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) adı altında, “Karaelmasın çocukları sevgi ve bilgiyle büyüyor” projesi kapsamında Karaelmas Ortaokulu öğretmenleri İpek Ceylan ve Mehtap Öz ile 8. Sınıf öğrencilerinin sahnelediği “Bak sen şu Ayfer’e” adlı tiyatro gösteresi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
 

Tiyatro gösterisinde Türk aile yapısının anlatıldığı ve sosyal mesajlarla ailelerin ve çocukların bilgilendirildiği tiyatro beğeniyle izlendi.
 

Tiyatroya, Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, 3. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Yıkılmaz, Emniyet Müdür Yardımcıları, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü birim amirleri, emniyet personelleri ve aileleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.  

 

Düzenlenen tiyatro gösterisi sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı. Barış DOĞAN