Ünlü Sanatçı Turgay Saka, Zonguldaklılar'ın desteğini bekliyor.

                         

Bu sene İstanbul’da 45’ncisi düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülü’ne aday gösterilen Zonguldak’lı Şarkıcı Bestekar Sanatçı Turgay Saka, Zonguldaklı hemşerilerinden 5 ekim 2018 tarihine kadar SMS yoluyla destek bekliyor.


Düzenlenecek olan yarışma öncesinde bir açıklama yapan Sanatçı Turgay Saka duygularını şöyle anlattı: “Bu sene 45. Düzenlenen ve Türkiye’nin prestijli, en yüksek ödül töreni olan Pantene Altın Kelebek ödüllerinde en iyi çıkış yapan kategorisinde aday gösterilmek benim için çok gurur verici. Verdiğim emek, sonunda görülmeye başladı. Rakiplerin her biri muhteşem başarılar elde etmiş ve bu yoldaki birlikte yürüdüğüm arkadaşlarım. Hatta bir tanesi de sevgili sanatçı dostum Ömer Topçu, sizlerin de bildiği gibi Demet Akalın ile birlikte bestesi yine değerli dostum Zafer Kerey ile Turgay saka imzası taşıyan şarkımız “OH OLSUN“ ile geçtiğimiz yaza damgasını vurmuştu. Ne mutlu bize ki iki ayrı şarkımız ile iki ayrı çıkış yapan sanatçı olarak aday gösterildik. Bir Zonguldaklı olarak tüm Zonguldak’a bu güzel başarılar benden bir armağan olsun. Ayrıca, 5 Ekim tarihine kadar sizlerden  SMS yoluyla destek bekliyorum“

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır da Zonguldak’tan böyle bir değerli bestekâr şarkıcının çıkmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Zonguldak’ımızı en iyi şekilde temsil eden kardeşimiz Turgay Saka, bu yıl altın kelebek ödülleri en iyi çıkış yapan sanatçı kategorisine aday gösterilmiştir. Biz Zonguldaklılar olarak gururu vericidir. Genç kardeşimiz sanatçı Turgay Saka’ya başarılar diler, tüm Zonguldak halkının SMS yoluyla desteklerini bekliyorum“ ifadesini kullandı.