Cengiz Toroman'ın yazıp yönettiği ''Anlatılan Senin Hikâyendir" 3 Nisan Pazartesi günü GMİS konferans salonunda tiyatro severlerle buluşuyor. 

"Bir insanı tanımak demek, onun hikâyesini bilmek demektir"  Gülerken ağlayıp, ağlarken de güleceğimiz oyunun yönetmen koltuğunda aynı zamanda yazarlığını da yapmış olan Cengiz Toraman yaparken, sahnede ise Levent Üzümcü’yü göreceğiz. Oyun 3 Nisan Pazartesi günü GMİS konferans salonunda seyircileriyle bir araya gelecek.  
Gürül gürül, usul usul akan ırmak, bir bardak çay sıcaklığı, bir dost meclisinin anason kokulu coşkusu var bu oyunda. Hayal desek, değil, gerçek desek, değil... Şarkılar, türküler, insan, kuş, ağaç, kitap, dağ, taş koyun koyuna bu oyunda. Ege Denizi'nin sakin, hülyalı, bilge maviliğinde koca yürekli bir destan bu oyun. Memet Dayı, Adriana, Stafili İbrahim, Fenerci Ahmet, Denizci Barış, Niko... Tanıyorsunuz onları. Evet, her birimizin hikayesi farklı, her birimiz başka iklimlerin çocuklarıyız, her birimiz başka hayatlar yaşıyoruz, doğru. Ama içimizdeki ses diyor ki, biz birbirimizin yabancısı değiliz. Bize insanlığımızı unutturmak isteyenlere inat, güler yüzlü ve umutlu bir başkaldırı bu oyun…
Merak ediyorsan, nedir bu insan, kimdir? "Anlatılan Senin Hikâyendir."