Bu defa protokol için değil, kitap imzalamak için…

Vali Çınar, okurlarıyla buluştu

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, "1. Zonguldak Kitap Fuarı"nda kitaplarını imzaladı.

Zonguldak Valiliği öncülüğünde, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) iş birliği ve Zonguldak Dernekleri Federasyonu'nun katkılarıyla düzenlenen "1. Zonguldak Kitap Fuarı"nda kitapseverler, yazarlarla buluşmaya devam ediyor.

Bu defaki konuk sadece yazar değil, aynı zamanda bir vali. “Surhay” ve “Kordüğüm” isimli romanları ile “Herşeyi Yazamadım” adlı anılar ve yorumlar içeren kitabını imzalayan Vali Çınar, imza gününde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet etme imkânı da buldu.

AÇILIŞ İÇİN DEĞİL, KİTAP İMZALAMAK İÇİN…

1 Ekimde fuarın açılışını yapan Vali Çınar, bu kez fuarda sergilenen kitaplarını imzalamak için geldi. Kitapseverlerin yoğun ilgisini gören Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikisi roman, biri anı ve yorumlarını içeren yayımlanmış 3 kitabının bulunduğunu söyledi.

Yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Çınar, "Şehrin valisi olunca ilgi biraz fazla gibi. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kitap fuarları çok önemli, ben de üç kitap ve imza programıyla katkı vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Her şey inşallah çok okuyan, bilgi toplumunun olduğu, geleneksel değerlerine sahip nesillerin yetiştiği güzel bir Türkiyemiz olsun. Vali Ahmet Çınar ile anılarımdaki Ahmet Çınar arasında çok bir fark yok; ama iş romana gelince orada işler değişiyor." şeklinde konuştu.