Aynı zamanda gazetemiz yazarı olan şair-yazar Selma Aydın, yasaklanan ve poşet içinde satılma şartı getirilen “Yolsuz Dere” isimli kitabı hakkında Halkın Sesi’ne konuştu. Geçtiğimiz günlerde çocuk ve hayvan istismarı yaptığı için kitabı yasaklanan ve tutuklanan yazar Musa Dinç ile birlikte adının aynı haberde anılmasından ötürü son derece üzüntülü olduğunu ifade eden Selma Aydın, yasal yollardan hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi. 
İşte Selma Aydın’ın O açıklaması:
“2016 yılında İkinci Adam Yayınlarından çıkan Yolsuz Dere kitabım ile ilgili bilgim dışında gerçek dışı haber yapılmıştır. Kitabım çocuk kitabı değil yetişkin kitabıdır.
 Kitap kapağında ( dokuz artı dokuz ironisiyle) Artı doksan dokuz uyarısıyla yayınlanmış olmasına rağmen, sanki çocuk kitabı gibi haberde gösterilip, itibarım zedelenmiştir.
 İsim benzerliği bulunan bir diğer çocuk kitabı yazarının kitabı sanıldığını düşünmekteyim, zira şahsımın henüz basımı gerçekleşmiş çocuk kitabı bulunmamaktadır.
Yolsuz Dere kitabım tacizi ve tecavüzü de kaleme aldığım beş ayrı kadın hikâyelerinden oluşan bir kitaptır.
 Kitabımda sadece bir hikâyenin içinde geçen konu ve konuşulamayanı yazarak konuya dikkat çekmek bir ses olma düşüncem, bu yanlış haber ile gölgelenmiştir. 
Kitabım kitapevlerinde satışa sunulan “ensest” konu içeren emsal kitaplardan daha fazla bir erotik anlatım içermemektedir.
Kim neden rahatsız oldu yazdıklarımdan bilmiyorum ama yetişkin kitabı olduğunu bir kez daha vurguluyorum.Yayıneviyle yaptığımız sözleşme gereği satışının da şahsım dışında yapılmadığını belirtir zaten 2016 yılından bu yana kitabın sadece yetişkin okura önerildiğini önemle belirtirim. Kamuoyuna saygımla...” (Mustafa Özdemir)