Zonguldak’ın merkeze bağlı Yayla Ortaokulu öğrencilerinin  büyük bir titizlikle hazırladıkları bu yıl beşincisi düzenlenen Geleneksel Şiir ve Müzik dinletisi şölenini izleyen yaklaşık dört yüz kişi coşkulu bir gece yaşadılar.

Yayla sinema salonunda yaklaşık bir yıl boyunca okulun müzik öğretmeni Selda Günay Yavaş ve Türkçe öğretmeni Yasin Bükrübaş tarafından hazırlanan programda öğrenciler şiir dinletisi, dans grupları, özel cups show, yan flüt keman ve blok flüt grupları, 80 kişilik dev çocuk korosu ekipleri tarafından sunulan gösteri büyük bir alkış topladı. Özellikle okulun velilerinden oluşan Artvin Yöresi Halk Oyunları Ekibi akardeon ve davul eşliğinde yapmış olduğu gösterinin yanı sıra dev çocuk korosu ekibi günümüzün sevilen eski ve yeni bir birinden güzel şarkılarını söyleyerek geceye damgasını vurdular.

Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir ise öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları şiir ve müzik etkinlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek şöyle dedi. “Okul Aile Birliği, öğrenci velilerimiz, öğretmenlerimiz, yardımcı personel ve öğrencilerimizin destekleri ile gösteri Yayla Ortaokulumuzun eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha ispat ettiler “ dedi. Düzenlenen muhteşem gece sonunda emeği geçen öğretmenlere çiçek takdim ederek kendilerine teşekkür etti.