Yazar Gülşah Kılıç,  “Hayatına Şans Ver” adlı hikâyesi ile kazandığı ödülden sonra imza günü etkinlikleriyle kitabının tanıtımına hazırlanıyor. Kılıç, “Hayatına Şans Ver” adlı kitabının ilk imza gününü ise 22 Şubat’ta Ankara Kitap Fuarı’nda yaptı. 

Yazarak rahatladığını ve okuyucuların yeni yazarlara şans vermesi gerektiğini söyleyen Yazar Kılıç,“22 Şubat’ta Ankara Kitap Fuarı’nda imza günüm oldu. Benim için ilk tecrübeydi.  Çok heyecanlandım. Zonguldak’taki ilk imza günüm ise 28 Mart tarihinde saat 16.00 ile 18.00 arası Öğretmenevi’nde olacak. Kitabımızın kokteylli tanıtımını yapacağız. 19 Nisan 2015 tarihinde de saat 14.00’te İzmir Kitap Fuarı’nda imza günü yapacağız. Kitap yazmak isteyenlere kültür sanat dergilerini ve yarışmaları takip etmelerini öneririm. Yazmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum. Yazarak rahatlıyorum.  Okuyucular kitapçılara gittiklerinde yeni yazarlara şans tanısınlar isterim.  Benim alanım öykü. İnsanlar öyküyü romanın bir alt kademesi gibi görüyorlar.  Şiir ve hikaye nasıl bir tür ise öykü de, romanda öyle bir tür.” dedi.

İlk kitabında okuyucunun büyük ilgisi ile karşılaştığını belirten yazar Kılıç, ileriki dönemlerde yeni şiir kitabı ile okuyucularıyla buluşacağını söyledi.