Pozitif Ajans organizasyonunda Zonguldaklı dinleyicileri ile buluşan Leman Sam’a Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir sahneye çıkarak çeşitli hediyeler verdi.

Leman Sam’a Uzunmehmet heykeli hediye eden Demir’e Leman Sam’ın “Evet ben bu kişiyi tanıyorum. Kömürü bulan kişi. Uzunömer bu” sözlerini Demir, Uzunmehmet diye düzeltti. Leman Sam bunun üzerine özür dileyerek hatasını düzeltti.

DEMİR ÇIKIŞI UZUN SÜRDÜ, SAM’IN MİKROFON ELİNDE KALDI

Diğer yandan Başkan vekili Gökhan Demir ile Leman Sam arasında ki diyalog bununla kalmadı. Demir salondan ayrılmak için kalktığı sırada şarkıya başlamak üzere olan Leman Sam Demir’in çıkışını bekledi. Fakat Gökhan Demir’in salondakilerle tek tek vedalaşması nedeniyle Leman Sam mikrofon elinde yaklaşık 6-7 dakika bekledi.

Bu bekleyişe dayanamayan Sam “Sayın Başkan Yeter Artık” sözleri salonda yankılandı. Bunun üzerine Gökhan Demir’de “Özür dilerim. Tekrar iyi akşamlar” diyerek salondan ayrıldı.

Konserde Leman Sam’ın şarkılarının yanı sıra Leman Sam ile Gökhan Demir arasında ki bu diyaloglar geceye damga vurdu. Yıldırım YILMAZ