Zonguldak’ta çekilmesi düşünülen bir sinema filmi için gelen ünlü Yönetmen Kemal Danacı ile Görüntü Yönetmeni Onur Özcan, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır’ı makamında ziyaret ederek çekilecek olan film hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

            Zonguldak’ta büyümüş yetişmiş olan Yönetmenlerin bir film projesi için kendisine yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirten Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler (BKM) Müdürü Abdullah Bakır yapmış olduğu açıklamada özetle şunları söyledi. “ Her zaman aklımızın bir köşesinde olan Zonguldaklıların çektiği ve Zonguldaklıların oynadığı ve Zonguldak’ta çekilip şehrimizin tanıtılacağı bir proje vardı. Bu projenin ilk adımının atarak Yönetmenlerimizle birlikte  fikir alış verişiyle başladık. Filimin castı da Zonguldaklı  oyunculardan oluşturulacak olup, Zonguldak beyaz perde de tanıtılacak. Zonguldak Aşkımız Zonguldak’ı tanıtılacak böyle bir proje şehrimiz için çok önemli, İlk adım proje oluşturulduktan sonra Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanı sıra İşadamlarımızı ziyaret edip projemizi kardeşlerimizle birlikte anlatacağız “ dedi.

           Öt yandan böyle bir projede yer almaktan bizler Zonguldaklı olarak memnunluk duyduklarını ve amaçlarının kamera arkasında ve kamera önünde Zonguldaklıları bir araya getirmek istediklerini  belirten Yönetmen Kemal Danacı, “ Koy ver gitsin “,  “ Fecir “  “ Cinnet Ağacı “ gibi sinema filmlerini yönetirken, Görüntü Yönetmeni Onur Özcan da “ Düzensiz Düzenbazlar “ “ Koy ver Gitsin “ “ Fecir “  “  Cinnet Ağacı “ gibi filmleri çekti.