Zonguldaklı kameraman Ercan Akbıyık(38) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. ATV’de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yıllardır kameramanlık yapan Ercan Akbıyık, dün akşam saatlerinde evinde kalp krizi sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Müge Anlı acı kaybı canlı yayında paylaştı. Evli olan Ercan Akbıyık henüz yeni baba olmuştu.

ÜZÜCÜ HABERİ CANLI YAYINDA DUYURDU

Müge Anlı canlı yayında üzücü haberi paylaştı! Müge Anlı'nın bugünkü programda acı haber kendi ekip arkadaşlarından geldi. Hafta içi her gün yayınlanan ve Atv ekranlarının bir numaralı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yıllardır kameramanlık yapan Ercan Akbıyık, dün akşam saatlerinde evinde kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Müge Anlı acı kaybı canlı yayında paylaştı. Evli olan Ercan Akbıyık henüz yeni baba olmuştu.

ZONGULDAKLI KAMERAMAN

Zonguldak Başöğretmen Atatürk Lisesi’nden 1999’da mezun olan Akbıyık, Tarih öğretmenliği bölümünü kazandı. Üniversiteyi bitirdikten sonra özel televizyonlarda kameraman olarak görev yapan Ercan Akbıyık, en son ATV kanalında Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının kameramanlığını yapıyordu.