KURTLAR VADİSİ AŞKI

Kurtlar Vadisi dizisini inanın tek bölümünü kaçırmamış bir kişi olarak izlemeyenlerin çok şey kaybettiğini dile getirebilirim. Her ne kadar bizim entel- dantel kesim ÇOCUKLARIMIZ MEMATİ özentisi oldu deseler de, bir aralar ARABESK dinlemiyoruz şeklinde algı yaratan kesim gizlice arabesk müzik dinlediklerini itiraf etmişlerdi. Ben özgün müzik de dinlerim klasik müzik de Arabesk müzik doğu kültürüdür. Ancak dip dibe yaşadığımız kültürden biraz etkilenmekten sıkıntı çıkmaz. Üniversite yıllarımda benim kadar YENİ TÜRKÜ dinleyen kaç kişi vardı? Tarihler kimseyi yanıltmasın 1982-86 yılları Üniversite öğrencisi İbrahim TATLISES dinler mi? Ben dinleyen birisiydim. Coşkun SABAH, Ümit BESEN, Cengiz KURTOĞLU gibi taverna müziği yapanları da dinlerdim. Benim PINKFLOYT dinlediğimde kısa pantolonla gezenler şimdi entel dantel kesilmişler. Ben dinliyordum da Sosyal demokrat adaşlar da dinliyordu.

Şimdi bakın yine iddia ile söylüyorum KURTLAR VADİSİ dizisini bizim entel-dantel kesim benden daha dikkatli izlemiştir.

Bizim KANUN ÖZCAN oğlu Burak SEVİNÇ 2 Ağustos tarihinde Zonguldak belediye nikâh salonunda Şirin KILAVUZ ile nikâh kıydı nikâhı belediye başkanı Muharrem AKDEMİR kıydı. Evlilik cüzdanını milletvekili Şerafettin TURPÇU takdim etti.

Polat ALEMDAR koruması olarak Türkiye gündemine giren TİMUR rolündeki Burak kardeşime başarılar diliyorum. Ömür boyu mutlu olsunlar dizi de birde kanun resitali geçsin dinleyelim, bizim entel takım inanın benden çok dikkatli izleyecektir.

KURTLAR VADİSİ dizisinde sadece Polat koruması olarak Zonguldak gündeme taşınmadı. BABA olarak tanınan DEMİREL koruması Selahattin EMEN ilk defa gündeme gelmişti. Hayırlı olsun.

KEMAL BAHADIR  ‘HAS DÖNER’LE ZONGULDAK’TA

EMNİYET RESTEURANT olarak yıllarca Zonguldak halkına hizmet vermiş Mevlüt -Kemal BAHADIR kardeşler birkaç yıl önce işletmeciliğini bırakmıştı. İstanbul da aynı şekilde bir resteurant açan Kemal BAHADIR ağabeyim özel soslu Hatay döneri (HAS DÖNER)  ile Zonguldak’ta dönüş yaptı.

DEMOKRAT GİŞE arkasında açılan HAS DÖNER gece 24’00 kadar hizmet veriyor. Bir defa tadına bakan bir defa daha tatmak istiyor. Damak tadı olan herkese HAS DÖNER tatmasını öneririm.

Bir defa tadına baktım inanın DÖNER YEDİM böyle bir lezzeti sadece Erzincan da YAPRAK DÖNER yerken almıştım.

İYİKİ VARSIN KEMAL AĞABEY

ÇATES GAZETECİYE AVANTA VERMEZ!

ÇATES özelleşti, kendini geçmişte çalıştığı ilk gazetede patronunun yediği avantaları hatırlatan bir kurnaz Şimdi ÇATES başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluştan avanta yemek sinyali veriyor. BEREKET ENERJİ avanta vermez kardeşim bir yere yaz.