Kilise’de unutulmaz bir akşam

Özel bir günü özel bir şekilde kutlamak isteyenler Kilise’de buluştu

 

Zonguldak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenerek kutladı. Her yıl sevgililerin birbirlerine yaptıkları sürprizlerle kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü, Zonguldak’ta eğlence mekanı (Kilise) Yaman Restaurantta sabahın ilk ışıklarına kadar kutlandı.

 (Kilise) Yaman Resturantta düzenlenen programda Solist Yonca, Piyanist Şantör Ali ve O Ses Türkiye'de Zonguldak'ı temsil eden ve 2. tur için sahne alarak şanssız bir şekilde elenerek yarışmaya veda eden Burhan Mercan, nostaljik aşk şarkıları ve Türk Sanat Müziği şarkılarını seslendirdiler. Programa katılan sevgililer, söylenen şarkılar eşliğinde gece boyunca dans ederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. Yaman Restoran Sahibi Levent Yaman, misafirleriyle tek tek ilgilendi.

14 ŞUBATTA DÜNYA EVİNE GİREN ÇİFT ‘KİLİSE’Yİ TERCİH ETTİ

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen tören ile dünya evine giren Kız Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni 49 yaşındaki Ayşe Tekin ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Üzülmez Müessesesi Müdür Yardımcısı 59 yaşındaki Ali Hekim, eğlencelerini (Kilise) Yaman Restauratta yaparak unutulmaz bir akşam yaşadılar. Barış DOĞAN