Zonguldak’ta polis memuru Özgür Aydın gönlünü hemşire Derya Kılıç’a kaptırdı. Aydın ile Kılıç yapılan nikah törenin ardından hayatlarını birleştirdiler.



Gülsün – Turgut Aydın çiftinin oğulları Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Özgür Aydın ile Yasemin – Selami Kılıç’ın kızları Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Derya (Kılıç) Aydın ile Zonguldak Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen nikah törenin ardından dünya evine girdi.



Çifttin nikah törenine, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdür Yardımcısı Başkomiser Dr. Hanifi Sever ve eşi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tomurcuk Harbigil Sever, damadın meslektaşları, gelinin arkadaşları, Aydın ile Kılıç aileleri ve dostları katıldı.



Zonguldak Belediye Nikah Memuru Zeki Nas’ın kıydığı nikahın şahitliklerini İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdür Yardımcısı Başkomiser Dr. Hanifi Sever ve Özge Kıran yaptılar. Nikah kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını Nikah Memuru Zeki Nas, gelin Derya Kılıç’a verirken, iki gence ömür boyu mutluluklar diledi.



Halkın Sesi Gazetesi Ailesi olarak Özgür ve Derya çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. Barış DOĞAN