2 Ocak 1984 yılında Tekirdağ’da doğan şarkıcı ve şarkı sözü yazarıdır. Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda başladığı üniversite eğitimini Temel Bilimler bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Şarkılarında mutluluklardan çok mutsuzlukları ifade etmeyi çok sevdiğini söyleyen Gülden Mutlu, yazdığı tüm şarkıların yaşanmışlığı olduğunu belirtiyor. Müzisyenliğiyle ilgili açıklamalarına ‘’Müzisyenlik benim hep hayalimdi. İşin içine girince nasıl bir savaş meydanına düştüğünüzü görüyorsunuz, işte en gurur duyduğum şey o hayalin kirlenmesine asla müsaade etmeyişimdir. Hayaller kirlenince hayatlar da temiz kalmıyor. Ben her şey berrak olsun, yaşamaya yakışır olsun istiyorum.’’ diyerek özetliyor.  Güçlü şarkıları ve kendine has vokali ile yerini her geçen gün sağlamlaştıran Gülden Mutlu, yeni albüm çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

 Sanatçı Sayfası : 

EMRE AYDIN’LA DÜET YAPTIĞI SOĞUK ODALAR İLE ZİRVE YAPTI

 

"Unutamam Dedin" şarkısıyla hayatlarımıza giren Gülden Mutlu, ''Kandırmışlar Aşk Diye'' isimli son şarkısıyla ve farklı klibiyle listeleri sallıyor. Emre Aydın'la bir arkadaşı aracılığı ile tanıştığını ve "Soğuk Odalar" şarkısını Emre Aydın'ın beğenmesi üzerine bu düetin gerçekleştiğini söyledi.  Rock müziğin en çok sevilen isimlerinden biri olarak bilinen Emre Aydın’ın Soğuk Odalar klibinde rol alarak ve şarkı seslendirerek ünlü olan başarılı popçu Gülden Mutlu “Yatsın Yanıma" şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. İlk tekli çalışmasını 2012 yılında ‘’Unutamam Dedin’’ adlı şarkısıyla yaptı.  

 

SEN YOKKEN OLANLAR, YATSIN YANIMA, UZUN LAFIN KISASI, YAKARIM İSTANBUL’U

 

‘’Sen Yokken Olanlar’’ albümü ile hemen hemen herkesin yaşadığı duygulara tercüman olan Gülden Mutlu, dünyaya müzik yapmak için geldiğini düşünüyor. İzmir’de çeşitli yerlerde sahne aldı. TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı. Londra yerel koro şefliği yaptı, parlamento da sahne aldı. Londra’nın ilk kadın şefi olarak adı basında çıktı. 2016 yılında Bye Bye albümünü çıkararak kariyerinde önemli bir başarıya imza attı. İyi seviyede keman çalabilen Gülden Mutlu, farklı sosyal medya platformlarında canlı performanslar sergileyeceği projelerle sürprizlere imza atacağını söyledi.

 

Albümleri

Sanatçının Tüm Albümleri