Zonguldak Belediye Kültür Merkezi tiyatro oyunlarından Emrah Bakırcık, kendisinin yazıp yönettiği tek kişilik ‘Son Basamak’ isimli oyunu esnasında kız arkadaşı Özge Şahin’e sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Bu teklif karşısında sevincini ve şaşkınlığını gizleyemeyen genç kız, güçlü ve coşkulu bir sesle 'evet' dedi.

‘Son Basamak’ ismini verdiği oyuna başlayan Bakırcık, aslında sahnede oyun yerine bu akşam kendisini anlatmak istediğini söyleyerek duygusal bir konuşma yaptı. Konuşma esnasında seyircilerin arasında bulunan 7 yıllık kız arkadaşı Özge Şahin’in yanına giden Bakırcık, diz çökerek evlenme teklifi etti. Bu arada salonda bulunan çiftin arkadaşları konfetiler patlatarak alkışladı.

Salonda çalınan müzik eşliğinde genç çiftin uzun süre sarıldıktan sonra pasta kesti. Tebriklerin yapılması ardından ise çalan müzikle salondakiler uzun süre dans etti.

BEKLİYORDUM AMA BU KADARINI DEĞİL

7 yıldır birlikte olduklarını ve erkek arkadaşından evlenme teklifini beklediğini fakat bu şekilde olabileceğini hiç aklına getirmediğini söyleyen 24 yaşındaki Özge Şahin, “Tek kişilik oyunu olduğunu biliyordum. Bende erkek arkadaşımın oyununu seyretmek için salondaki yerimi almıştım. Zaten salondaki birçok kişi arkadaşımızdı. Bir anda karşımda diz çöküp yüzüğü çıkarttığında ne yapacağımı bilemedim. Oldukça şaşırdım” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Emrah Bakırcık ise, “Uzun zamandır nasıl bir evlilik teklifi yapsam diye düşünüyordum. Ben kendimi en iyi sahnede ifade edebiliyorum ve bu sebeple kız arkadaşıma sahnede evlenme teklif etmek istedim. Bunu da bugün bu şekilde yaptım. Yanımızda olan ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi. (Umut ERSES)