TBMM eski Başkanı Köksal Toptan’ın kardeşi Zonguldak’ın sevilen siması işadamı Galip-Hatice Toptan’ın Oteller zincirinde müdürlük yapan oğulları Hakan ile Antalya’nın tanınmış eşraflarından Turgut-Aynur Koptur’un sevgili kızları Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde Cerrah olarak çalışan kızları Opr. Dr. Aybala Koptur ile aile arasında resmi nikahlarını kıydılar. 
DÜĞÜN ZONGULDAK’TA OLACAK
Hakan Toptan ile Aybala Koptur dün gece aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı. Bugün ise Hakan & Aybala Toptan Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikah salonunda bir ömür boyu yaşama imza attılar. Genç çiftin nikah şahitliğini TBMM eski Başkanı ve damadın amcası Köksal Toptan ile Utopia World Otelin sahibi Zekayi Dursun yaptı. Genç çiftlerin düğün töreni ise Nisan veya Mayıs ayında Zonguldak’ta yapılacak. Nikah töreninde baba Galip Toptan ile anne Hatice Toptan’ın mutlulukları gözlerinden okunurken, Genç çiftler ise birlikte sürdürecekleri yaşamın ilk adımını atmanın heyecanını yaşıyorlardı. 
Halkın Sesi Gazetesi olarak Toptan ve Koptur ailelerini yürekten kutluyor, Hakan& Aybala çiftine de ömür boyu mutluluklar diliyoruz.