Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, dün yapılan belediye meclis toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü. AKP’li Belediye Meclis Üyesi Nurten Suiçmez’in eşinin Kilimli eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir’i bıçakla yaralama olayının arkasında kendisini göstermek isteyenlerin farklı hesapları olduğuna dikkat çeken Aslankılıç, “Yalaklar ve salaklar bilmedikleri işe karışmasın. Kilimli küçük sülüklerden çok çekti. Bir de büyük sülük var. Ben bu koltukta oturduğum sürece Kilimli’den çaldıkları her kuruşun hesabını soracağım. Benden kurtulmak isteyenler, akılları ve cesaretleri varsa bana kurşun sıktırır.” dedi.

“YOLSUZLUKLAR AYNI ADRESE DAYANIYOR”

Gazetelerinde kendisi hedef göstermek isteyen sermaye grubunun yapılan yolsuzluklar ve hayali işler karşılığında belediyeyle mahsuplaştığına dikkat çeken Aslankılıç, “Yolsuzlukların hepsi dönüp dolaşıp aynı kişiye dayanıyor. Beni sahil yoluna toprak döktüğümüz için eleştirenler belediye iktidar partisindeyken 5 yıl boyunca sahil yolu için ne yapmış. Eğer biz o toprağı dökmeseydik dalga yolu alacaktı.” dedi…

SAVCILIK İÇİN YETKİ ALDI

Öte yandan dünkü meclis toplantısında AKP’li Kilimli eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir döneminde yapıldı gösterilen hayali işleri inceleyen İmar Komisyonu tespitlerini meclis üyeleriyle paylaştı. 19 farklı duvar ve yol çalışmasında 374 bin lira haksız ödeme yapıldığını tespit eden komisyonda bulunan AKP’li üye Şefik Tüylüoğlu da yaptıkları inceleme sonucunda bazı müteahhitlere hak etmediği halde fazla para ödendiğini itiraf etti. Daha sonra Başkan Ali Aslankılıç, müteahhitlere haksız yere verilen paralar için Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu için meclisten yeti aldı.