Halkın Sesi Yazı İşleri Müdürü Aykut Kara, gazete çalışanları tarafından askere uğurlandı. Düzenlenen geceye, yeni Yazı İşleri Müdürü Meryem Akgün’ün askere gidecek oğlu Melih Akgün’ün de katılması ayrı bir hava kattı.

 Halkın Sesi’nin yazarından çizerine, gazete ortağından baskıcısına kadar tüm mensuplarının katıldığı bir gecede, gazetenin Yazı İşleri Müdürü Aykut Kara askere uğurlandı.

Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde Halkın Sesi’nin ortağı Mustafa Özdemir’in verdiği yemeğe, gazetenin yeni Yazı İşleri Müdürü Meryem Akgün’ün askere gidecek olan oğlu Melih Akgün de katıldı.

Eşi Zafer Özdemir ile birlikte yemekte hazır bulunan Mustafa Özdemir, düzenlediği organizasyon öncesinde kısa bir konuşma yaparak gazete çalışanlarının hepsini böyle anlamlı bir gecede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek bu tür eğlenceleri daha sık gerçekleştireceğini söyledi. Aykut Kara’ya da “hayırlı teskereler” dileyen Özdemir, asker dönüşünde kapılarının her zaman kendisine açık olduğunu sözlerine ilave etti.

Yazarından çizerine, gazete ortağından baskıcısına kadar tüm Halkın Sesi çalışanlarının yer aldığı gecede kısa bir veda konuşması yapan Aykut Kara, Halkın Sesi gibi kaliteli bir gazetede görev yapmış olmanın kendisine onur verdiğini söyleyerek, kısa dönem yapacağı askerliği süresince arkadaşlarına anlatacağı anılarının başında Halkın Sesi günlerinin geleceğini belirtti.

Halkın Sesi’nin diğer asker yolcusu Melih Akgün ise istek üzerine çıktığı sahnede “Kara Tren” isimli parçayı seslendirdi. Bu arada Melih’in annesi ve babası Meryem-Muzaffer Akgün çiftinin gözlerinin dolduğu görüldü.

Grup Şakşuka’nın nefis müziği ile renklenen yemek, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, katılanlar sık sık piste çıkarak grubun çaldığı ve seslendirdiği müzikler eşliğinde ayların stresini attılar.

(Barış Doğan)