MHP il başkanı Hamdi AYAN teşkilatçılığı acaba nerede öğrendi.  5 aday birlikte görüntü vermezse yapılan toplantının bir ayağı eksik olmaz mı? 4 adayla parti salonunda toplantı yapan yönetim anlayışı ile bir yere varılamaz.

SİNAN Oğan ile Tuğrul TÜRKEŞ anında partiden ihraç edilirken ormanlı belediye başkanı partiden istifa ettiği halde ihraç edilmiyor. AKP Ereğli de gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Böyle hatalar seçim öncesinde artarsa anlarım ki teşkilat seçimi sabote ediyor.

Zeki ÇAKAN 7 Haziran genel seçimlerinde Ereğli ilçesinden aldığı oylarla milletvekili oldu. Bir daha vekil olması teşkilat hata yapmadan seçimi tamamlamasına bağlı.

Siyasi partiler benim bildiğim birinci parti mücadelesi verir. Neden? Ülkemize, ilimize, milletimize hizmeti ibadet saydıklarından başarmaya çalışırlar. AKP alternatifi MHP olarak görülüyor. Bizim Zonguldak il başkanı ve yönetimi sanki muhalefet çok rahat mantığından bir türlü çıkamıyor. Çalışan yok partiye gelen, giden yok.

Madem aday tanıtacaksın en büyük salonu tutarsın şöyle bir şov yaparak gövde gösterisi yaparak seçim startı verirsin de benim eleştirimden kurtulursun.

Zeki ÇAKAN ile Yavuz ERKMEN birlikte Zonguldak’a hizmet vermenin heyecanını yaşıyorlar omuz verelim destek verelim kentimiz, ülkemiz kazansın. Hamdi AYAN anlaşılıyor ki ÜLKÜCÜ hareketin çektiği çileden haberdarsız il başkanı olarak kendi küçük dünyasında saz çalıp türkü söylüyor.

ZONGULDAKSPOR kentimizin yere göğe sığdıramadığı LACİVERT KIRMIZI madenci Milli Takımı Zonguldak kalkınsın büyüsün, gelişsin isterken ZONGULDAKSKPOR’ da süper lige çıksın istiyoruz. Zeki ÇAKAN tecrübeli siyaset adamı olarak kulübü bir süre önce ziyaret ederek dedi ki: Ben üzerime düşeni yaparım kulüp başkanımız diğer milletvekili arkadaşları da bir gün belirleyip davet etsin.

Birlikten güç doğar Zeki ÇAKAN tek başına da gereğini yapar ancak istiyor ki takımımız sahiplenilsin.

MHP Zonguldak il başkanı kulüp ziyaretinde olmadığından gündemi atlamış olabilir üzerinden ay geçti hiçbir ses çıkmadı. Adam çıkar derki: Hemşerim ses verin ses, zonguldakspor hepimizindir. Kardeşim hakem penaltı vermiş beyaz noktaya koy kaleci bir yana top diğer köşeye vursana Zeki ÇAKAN al da at demiş.

Eleştiri hakkın kullanırken 5 vekili bir araya toplayamadığını açıklamayan kulüp başkanı Süleyman Caner’i de eleştir. Kulübe maddi imkân sağlanmak kombine satarak gerçekleşmez. Kombine de satılır ancak uzun zamandır katkı sağlamayan PALAMUTLAR unutulmamalıdırlar. Saymaya kalkarsam benim ortağım mısın derler bizimkiler alıngan olur. Hem verirler sonra da ağlarlar.

Zeki ÇAKAN ile siyaset yapmak peynir ekmek yemekten kolaydır Hamdi kardeşim. Önüne servis yapıyor sen becerip yiyemiyorsun.