Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız Gümüşhanespor maçında sergilediğimiz kötü oyun sonrası, istediğimiz sonucu yine alamadık.
Bozuk olan zeminde, özellikle kendi alanımızda, yan pas yapmakta ısrar etmemiz, dikine paslarla oynayamadığımızdan organiza atak sayısını çok az olması, hücum oyuncularının ilerde çoğalamayarak etksiz kalması böyle bir sonucun alınmasına  neden oldu.
İyi başlayamadığımız kötü giden oyundan, kulübenin oyuncu değişikliği için 67 dakikaya kadar bekleyerek oyuna zamanında ve doğru şekilde müdahale edememesi düşündürücü.
Maç öncesi rahat bir şekilde kazanmamız gereken bu maçtan puansız bir şekilde ayrılmamız  bardağı taşıran son damla oldu.
Golü yediğimiz anı birlikte hatırlayalım.
Gelişen Gümüşhanespor atağında 2 oyuncumuzun, maç devam ederken, oyunu bırakıp dördüncü hakemle tartışmaları, nasıl anlatılır bilemiyorum.
Oysa ligin son haftasında gelininceye kadar, deplasmanda oynadığımız Sancaktepespor, Hekimoğlu Trabzon maçlarını bu takım kazanmadı mı?
Kendi sahamızda oynadığımız Çorumspor, Samsunspor, Gümüşhanespor maçlarından hiç puan alınmaması Kırmızı Lacivertlilere yakışıyor mu?
Yedince hafta ve sonrasına dönelim.
Hacettepespor, 1922 Konya ve Gümüşhane maçları sonrası alınan toplam 2 puan bizi hedefimizden oldukça uzaklaştıran bir sonuç olmadı mı ?
Dost acı söyler bu satırlar göz arda edilmemeli.
Kömürspor takımı biran önce toparlanmazsa hiç düşünülmeyen sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz.