OSMANLI OCAKLARINA DİKKAT!

AK PARTİ oyları yüzde 30 seviyesine düşünce bir atraksiyon yapmak gerekiyordu. Yeni yapılanma açıkça TÜRK-KÜRT çatışmasını körükleyecek OSMANLI OCAĞI olarak belirlendi. BOZKURT işareti yapan çakal tayfası bir taraftan KÜRT diğer taraftan MİLLİYETÇİ oylara oynayarak yeni plan devreye sokmaya çalışıyorlar.

ÜLKÜ OCAKLARI böyle bir sinsi plana erken uyandı, teşkilatlar uyarıldı. ÜLKÜCÜ gençlik hiçbir olayla ilgili olmadığından AK TORKALAR apışıp kalmış bulunuyor. Oyuna gelmeyen ÜLKÜCÜ HAREKET her zaman olduğu gibi haklı çıkmıştır.

Tehlike bitmiyor ki bakınız önceki gün polis şehidimizin cenaze namazını kıldık Kozlu meydanda yürüyoruz. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ sloganı atılınca MÜFTÜLÜK tarafından cenaze etrafına görevlendirilmiş yüzlerce bayanı öne atanlar SLOGAN atmayın çıkışı yaptılar. İyi biliyoruz ki bu uygulama sadece Kozlu da olmadı, Türkiye genelinde Diyanet İşleri Müftüleri görevlendirdi.

Cenazede MHP ve ÜLKÜ OCAKLARI kesinlikle organize olmamıştı. ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ sloganını evlerin balkonundan vatandaşlar başlattı. Benim anlamadığım şehit, vatan, bölünmez kelimeleri dinen caiz değil mi? Hani şehitlere öldü demeyin onlar diridirler vaazları dinliyorduk.

KARA ÇARŞAFLI beş altı Bayan ŞEHİTLER ÖLMEZ sloganı atan üç bayana saldırdı. Araya girmesek felaket yaşanacaktı. Ne büyük terbiyesizlik.

HDP eş genel başkanı sazcı Selahattin ülkücüleri tehdit etmiş, Selahattin kardeşim sen Bürükselden aldığın talimatları uygula ancak bize bulaşma sen daha OSMANLI OCAĞI ile uğraşamıyorsun. Akıllı ol. Sen bizim henüz yumuşak yüzümüzü görmüş bulunuyorsun. Ankara da rahat gezmene bak. Bak genel merkezine mahremine girdiler.

ÜLKÜCÜ açısından KAHROLSUN PKK İŞBİRLİKÇİ AKP bir slogan değil, gerçeğin haykırılmasıdır. Siz birlikte açılın, çözüm bulun ancak ÜLKÜCÜ HAREKETİ bir not alın size ezber yaptırırlar. Milyonlar ayaktadır. ÜLKÜCÜ HAREKET istese yüz binleri sokağa döker ülkücü vakur davranıyor diye uysal koyun sanılmasın. Ülkücü 1980 öncesinde test edildi. Vatan, bayrak uğruna beş bin şehit vermiş bir hareketi Ne PKK nede AKP yıldırabilir. ÜLKÜCÜ kitabında KORKU yoktur.

Kim PKK ile açılım, çözüm başlattı? Recep Tayyip ERDOĞAN bazı tatlı su kurnazları dikkat ediyorum Recep ERDOĞAN savunuculuğu yapıyor. FETTULLAH ÇETESİ dediğiniz sizin kankanız değimiydi? İkincisi siz bebek katili Abdullah ÖCALAN ile görüşmeniziniz mi? Ayrıca Suriye ile yaşadığımız sürecin mimarı ERDOĞAN değil mi?

Köprü yapmış, hava alanı yapmış,  tamam da kimin parasıyla yapmış? Kime yaptırmış?

Ülkemiz bölünmüş parçalanmış olsa istiklalimizi, özgürlüğümüzü kaybetsek baraj, hava alanı olsa ne olur, olmasa ne olur.

Gün geçmiyor ki şehit haberi duymayalım. Askere kurşun sıkanlara asker kurşun sıkamıyor, polise kurşun sıkana polis ateş edemiyor, emir bekliyor resmen güvenlik güçlerimiz SAVUNMA DURUMUNDA bekliyor. Bizim koç yiğitlerimize emir verilsin PKK yerle bir olur.

BORDO BERELİLER, ÖZEL HAREKETÇİLER bölgede şöyle bir esseler görün bakın PKK kuyruğunu kıstırıyor mu? Kıstırmıyor mu?

DEMİRTAŞ saz çalarken telefonuna gelen mesaja bakabiliyor mu? Korkudan altını ıslatmıyor mu?

Allah demeyi yeni akıl eden sazcı Selahattin kimseden korkmuyormuş, tabi korkmazsın küçücük çocukları hap verip asker, polis kurşunlatırken sen korkmazsın çünkü senin anan ağlamaz KÜRT ve TÜRK anası ağlar.

ÜLKÜ OCAKLARI her zamankinden daha dikkatli olmalıdır. OSMANLI OCAĞI yaraları kaşıyor.

KANIMIZ AKSA DA ZAFER İSLAMIN