NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİM ile tanıştığımız PARALEL yapı yıllarca devletin kadrolarında kök salıp öncelikle özellikle TSK, EMNİYET, SAĞLIK, EĞİTİM, ADALET bakanlıklarında köklerini yerleştirdi.

Öncelikle Emniyet camiasını bakacak olursak PARALEL yapı keşke çökertilmiş olsaydı sadece yüzde on gibi temizlik gerçekleşmiş bulunuyor.

T.S.K   hafta içinde   atamalar   ve emeklik yapacak  1000 kişiye yakın paralelci emekli edilirse ne ala  edilmez terfi alırlarsa yandı gülüm keten helva hele en üst düzeyde  bir atama yapılırsa asıl gürültü yaşanır. TSK bugün nasıl savunma yapıyorsa yarın yine savunma yapar PKK ve IŞİD kökünden kazınmaz PKK-IŞİD-PARALEL çeteler TÜRK ASKERİNİ katletmeye devam ederler.

 AK PARTİ 2003 yılında ilk iktidarında paralelci sağlık bakanı başından sona kadar sağlıkta kendi adamlarını yerleştirdi. TÜRK düşmanlığı yapan PARALEL ÇETE büyüdükçe büyüdü, ancak artık Recep Tayyip ERDOĞAN kendini teslim ettiği kişilerin ne kadar DEVLET DÜŞMANI olduğunu geçte olsa anlamış bulunuyor.

17-24 Aralıkta yapılan PARALEL İHTİLAL son anda VATANSEVERLERCE engellendi.

Recep Tayyip ERDOĞAN bizim camiada sevilen bir isim değildir. Bizim camia her şeyi doğru biliyor, doğru tahlil ediyor gibi uçuk bir iddiada bulunamam

Bugün TSK’nin büyük bir kesimi PARALELCİ, Adalet Bakanlığın büyük bir bölümü paralelci ise, emniyeti ele geçirmiş iseler demek oluyor ki RECEP TAYYİP ERDOĞAN tek başına mücadele ediyor.

PARALEL İHTİLAL gerçeği şunu gösteriyor. Sevmesek de CUMHURBAŞKANI bizim en hassas olduğumuz makamdır. Bizim VATANSEVERLİĞİMİZ herkese yeter de artar bile ülkenin İstihbarat teşkilatında Hakan FİDAN ile birlikte hariç kaç vatansever bulunuyor.

Bugünü tahlil edelim mi?   7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen genel seçimde PARALEL-HDP geçişi yapıldı. Kıyılan nikâh yüzde 13’lük çocuk doğurdu. Çocuğun babası acaba belli oldu mu?   CHP ya da MHP’ye paralel oy vermedi.

Sadece AKP karşıtı olarak güney doğu’da HDP’ ye oy verdiler, şimdi ise TÜRK ASKERİNE, polisine birlikte ateş edip şehit ediyorlar. Paralel lojistik destek veriyor, PYD ve IŞİD ülkemizin can damarına (TSK) kurşun yağdırıyor.

 AK PARTİ kuruluşunda GÜLEN cemaatti ve milli görüş ağırlığı bilindik bir gerçekti güney doğu da PKK sempatizanı aşiretlere teslim olmuş AK PARTİ bakın dökülüyor. PKK ile direk ya da en direk ilgisi bulunanlar kafa çıkardı. DENGİR FIRAT en önemli örneklerden birisidir.

Yaygın medya da bir fahişe gurubu var ya bugün başka yarın başka konuşan ALGI yaratan tipler şimdi hangi kanallarda dün konuştuklarını nasıl yalıyor? İzlemekte fayda vardır.

CHP kurmayları acaba AKP ile yapmayı düşündükleri KOALİSYON sebebiyle MHP’ye saldırıyor olmasınlar. BAHÇELİ ne güzel söyledi ‘İÇİNİZDEKİ HDP YANLILARINI TEMİZLEYİN’

 

Bugünkü gelişmelere Türk Milliyetçileri, Ülkücüler nasıl bakıyor?

Bence en sağlam bakan MHP ve ÜLKÜCÜ HAREKETTİR

ÜLKÜCÜLER fazla değil 6 ayda ne paralel bırakır, nede paralel çünkü en sağlam teşkilat MHP ve Ülkücü harekettir. Paralel çete 6 ayda biter bir tek makamda kalamaz.

MHP genel başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ ne demiş, biz seçime hazırız, evet dedi ama önce Ahmet DAVUTOĞLU meydan okudu.iki saat sonra devlet BAHÇELİ  haklı olarak reste rest çekti.yakışanı yaptı.

HİDAYET KARACA gazeteci olarak içeri tutuluyormuş, kardeşim binlerce şerefli TÜRK ASKERİNİ içeri attırıp işkence yapan siz değimliydiniz? Yaptığı yayınların karşılığı mutlaka olacaktı. Amerikan, İsrail, ajanı Fetullah GÜLEN neden bölmeye çalıştığı ülkeye gelemiyor. Amerika da saklanıyor?

Ülkenin REİSİ CUMHURUNA       tuzak kuran siz değimliydiniz?

Vatanseverlere şu müjdeyi verilim ÜLKÜCÜ HAREKET VARKEN VATANIN BİR KARIŞ TOPRAĞINI KİMSE BİZDEN KOPARAMAZ.

N MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE